Foto: Lies Zhara poseert met afgezakte broek in peperdure auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je dacht dat Lies Zhara geen betere foto’s kon maken, dan heb je het mis. Deze foto’s zijn namelijk ontzettend goed geworden. 

Lies Zhara poseert in peperdure auto

Natuurlijk moet je als influencer ervor zorgen dat je af en toe een beetje opvalt. Lies Zhara doet dat door de meest extravagante foto’s van zichzelf te plaatsen. En dat is eigenlijk altijd wel leuk om te zien. De knappe blondine heeft net weer een nieuwe reeks foto’s online gezet. Deze keer poseert de prachtige dame in en rondom een peperdure auto. Maar de wagen is niet waar meteen je aandacht naar uitgaat. Wat het meeste de aandacht opeist is toch wel de kleding van de verleidelijke influencer. Ze heeft namelijk weer een prachtig setje aangetrokken.

Lees ook: Foto: Lies Zhara doet topje omlaag na zonnebaden in tuin
Lies Zhara heeft een afgezakte broek

De prachtige influencer heeft een klein beetje een probleem. Ze heeft namelijk een broek die maar blijft afzakken. En dat is natuurlijk niet zo handig. Maar toch weet Lies er het beste van te maken. Dat zie je ook wel terug op haar foto’s. De knappe influencer merkt er zelf in ieder geval weinig van dat haar broek de hele tijd naar beneden glijdt. De rest van Lies haar outfit weet er ook goed van af te leiden. Zo zorgt het enorm strakke topje van de influencer ervoor dat je aandacht op de bovenkant van haar gericht blijft. En dat is toch ook wel een heel erg aangenaam uitzicht. Natuurlijk is Lies Zhara het totale plaatje, met haar goedgevormde , maar soms trekken bepaalde delen van haar prachtige lijf net even meer de aandacht dan anderen.

Dit is wat Lies Zhara het liefste doet

Het gaat LIes Zhara ongelooflijk goed af, dat poseren voor de camera. En dat komt omdat dit toch wel een van de favoriete bezigheden is van de knappe blondine. Ze vindt het erg vermakelijk om nieuwe foto’s te maken. En geef haar eens ongelijk. De verleidelijke influencer heeft een prachtig en het zou zonde zijn om daar helemaal niks mee te doen. En dus gaat ze graag voor de camera.
Lies Zhara is weer een jaar ouder en wijzer

Vorige week mocht Lies alweer de kaarsjes uitblazen op haar verjaardagstaart en het was een verjaardag om nooit te vergeten. Met al haar vrienden en familie om haar heen vierde Lies dat er weer een jaar om was. De aantrekkelijke blondine had voor haar verjaardag natuurlijk wel het mooiste pakje uitgekozen om aan te trekken. En gelukkig hebben we de foto’s nog, want dat pakje was echt wel heel erg leuk om te zien. Het zorgde ervoor dat Lies een stuk verleidelijker over kwam op beeld. En dat is natuurlijk altijd goed. Lies weet met haar keer op keer te imponeren op foto’s. Dat blijft een bijzonder talent.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!