Foto: Lies Zhara maakt Dubai onveilig in meest riskante topje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara is even heerlijk op vakantie, maar verwart wel haar vakantiebestemmingen. Maar dat is ook logisch, want van zo’n topje raakt iedereen in de war. 

In de wereld van social media delen influencers graag hun reisavonturen met hun volgers. Lies Zhara deelt dan ook graag haar exotische bestemmingen. Momenteel is de blondine aanwezig op Curaçao voor een heerlijke vakantie. Maar daar hoef je voorlopig geen foto’s van te verwachten. Lies loopt namelijk een beetje achter. Ze plaatst momenteel namelijk foto’s van afgelopen zomer uit Dubai! Of misschien denkt Lies wel dat ze redelijk dicht bij elkaar liggen.

Lees ook: Video: Lies Zhara uitgelachen door volgers na dikke middelvinger met geleende auto

Lies Zhara heeft een beetje verwarring gebracht

Lies Zhara staat bekend om haar leuke foto’s, waarin ze haar volgers meeneemt in haar dagelijks leventje. Zo heeft ze op vakantie altijd wel tijd om foto’s te maken. Maar meestal post je als influencer dan waar je op dat moment bent en niet waar je een halfjaar daarvoor was. Misschien vond Lies dat deze foto’s nog echt even gedeeld moesten worden. En aan het riskante topje te zien kunnen we dat alleen maar begrijpen. Mensen moeten die natuurlijk wel gezien hebben.

Lies Zhara maakt goed gebruik van mooi topje

Ondanks de geografische verwarring tussen Dubai en Curacao, kunnen we niet ontkennen dat Lies Zhara haar influencer-status waarmaakt door prachtige foto’s te delen. Ze weet de temperaturen nog warmer te maken met haar leuke pakje. Met dit leuke witte topje heeft ze in ieder geval al flink de aandacht getrokken van haar fans. Misschien dat het maar beter is dat ze deze foto deelt in plaats van haar huidige vakantiebestemming. Anders had je dit toch moeten missen.

Lees ook: Foto: Lies Zhara biedt duizelingwekkend inkijkje in openhangend jasje

Fans van Lies Zhara gaan overal mee naartoe

Voor fans van Lies Zhara is het bijna alsof ze zelf op vakantie zijn wanneer ze door haar Instagram-account scrollen. Lies laat ook alles zien van haar vakantie en neemt haar fans overal mee naar toe. Daardoor is het natuurlijk net alsof de fans van de blondine zelf even ertussenuit zijn. En dat moet haast wel goed voelen. Daarbij mag je de hele tijd gluren naar deze mooie dame. En dat is natuurlijk ook wat waard. Of ze nu daadwerkelijk in Dubai of op Curaçao is, haar foto’s stralen een gevoel van luxe en ontspanning uit, en haar volgers lijken dit te waarderen.

Lies Zhara zet de wereld ondersteboven

Lies Zhara weet ook altijd de gemoederen flink bezig te houden. Neem bovenstaande foto bijvoorbeeld, toen ze besloot lekker gek te doen en een handstand te maken. Ondersteboven krijg je een hele andere kijk op Lies. En dat ziet er natuurlijk nog steeds heel erg interessant uit. De influencer weet exact hoe ze haar publiek moet bespelen met haar leuke kiekjes. En dat doet ze dan ook op briljante wijze. Dankzij de foto’s van Lies Zhara hoeven haar volgers zich eigenlijk geen moment meer te vervelen.

Lies Zhara kan je ook vinden op Instagram

Waar zit een influencer meestal? Inderdaad, op Instagram. Dat is dan ook exact waar je het account van Lies Zhara vind, met al haar leuke foto’s erop.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.