Foto: Lies Zhara laat zich helemaal zien in slechts piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara weet niet van ophouden en blijft haar volgers maar verwennen. Ook dit keer staan haar kanonnen er weer heerlijk op!

Lies Zhara zat laatst in een ondeugende bui en laat haar volgers hier goed van genieten. De blondine staat natuurlijk vooral bekend om haar grote kanonnen. Op haar Instagram story deelt ze dan ook een foto waarin ze haar bovenkleding heeft uitgetrokken en haar broekje een klein stukje laat zakken. Ze poseert daarna in een wat donkere kamer met roze led strips. Ze zat dus overduidelijk in een ondeugende bui en deelt de foto van zichzelf in haar korte strakke topje op haar Instagrampagina. Het topje had het weer zwaar te verduren, want de kanonnen van Lies knalde er weer bijna uit! Haar volgers vinden dit natuurlijk allemaal niet zo erg en kunnen hier wel van genieten. Niet zo gek dat Lies dan ook al meer dan een half miljoen volgers op haar pagina heeft inmiddels. Bekijk de foto van Lies hieronder!

Lies Zhara

Lies Zhara is bang voor grote menigte

Lies Zhara was tijdens Bevrijdingsdag te vinden op een festival. Hier traden haar vrienden Sean Demmers, Bram Krikke en Stefan de Vries op. Lies is bevriend met deze jongens en mocht dus backstage staan. Lies heeft zelfs ook even op het podium meegedanst. Op haar Instagrampagina laat ze later weten dat ze dit heel eng vond. Ze zei dat dit de grootste menigte is waar ze ooit voor heeft gestaan. Daarnaast noemt ze dit ook het engste wat ze in tijden gedaan heeft. Ze scheet vijftig tinten bruin in haar broek laat ze weten aan haar volgers!

Meer zien van Lies Zhara doe je op haar Instagram

Kan jij nou geen genoegen krijgen van Lies Zhara? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine veel prachtige foto’s van zichzelf en de producten die ze promoot. Als succesvolle influencer weet ze precies hoe ze zichzelf zo goed mogelijk voor de dag moet brengen en haar volgers kunnen hier dan ook enorm van genieten. Lies promootte laatst zelfs een speelgoedje die vrouwen helpt om tot hun hoogtepunt te komen. Ze is dus nergens bang voor en laat alles van zichzelf zien! Lies geeft je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.