Video: Lies Zhara moet haar voorkant goed vasthouden tijdens het omkleden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lies Zhara laat eens even zien hoe ze zichzelf elke ochtend omtovert tot een van de mooiste dames van Nederland. 

Lies Zhara deelt spannende video met volgers

Elke foto die de knappe Lies Zhara plaatst is een feestje om naar te mogen kijken. Ze staat namelijk altijd in de meest uitdagende en spannende outfits te poseren. Maar dat vergt natuurlijk elke ochtend wel wat moeite om er zo goed uit te zien. Voor een lange tijd was het een beetje een raadsel hoe Lies er zo fantastisch uit kon zien. maar de laatste tijd deelt de knappe blondine met haar volgers haar routine. Zo zie je precies hoe Lies zich elke ochtend klaarmaakt. Ook onderstaande video is zo’n klein inkijkje in de ochtend van de knappe influencer. Alleen moet ze wel even haar voorkant goed vasthouden, anders gaat het mis. Kijk zelf maar!

Lees ook: Foto: Lies Zhara verwent haar volgers met kiekje van knellend topje
Tijdens het heen en weer schudden moet Lies Zhara haar voorkant goed vasthouden

De video die Lies deelt met haar volgers is natuurlijk een feestje om naar te kijken, al heeft de knappe influencer het zichzelf wel een beetje moeilijk gemaakt. Zo moet ze de halve video haar ‘meiden’ goed vasthouden om te voorkomen dat ze tijdens het op en neer springen alle kanten op vliegen. Ondanks dat blijft het natuurlijk een geweldige video, waarin je weer meer te zien krijgt van de knappe influencer dan je in eerste instantie ooit had durven dromen. Lies Zhara weet met haar video voor een hoop mensen de dag een beetje beter te maken.

Lies Zhara heeft andere belangrijke reden om voorkant vast te houden

Er is nog een reden waarom Lies haar voorkant zo vast moet houden tijdens het filmen. De regels op Instagram zijn nogal streng en het witte hemdje wat ze aantrekt lijkt een beetje door te schijnen. Als daar per ongeluk net iets te veel van Lies haar prachtige voorkant op beeld komt, dan heeft ze een waarschuwing te pakken. En dat kan de knappe influencer natuurlijk niet gebruiken. Dan maar alles goed op zijn plek houden.
Lies Zhara trakteert op een prachtig uitzicht

De knappe blondine heeft een foto gemaakt waar je een prachtig uitzicht op kan zien. En dan bedoelen we nog niet eens de skyline achter Lies. De aantrekkelijke dame is zelf namelijk ook al een ongelooflijk mooi uitzicht. Wie wil er nou nog naar buiten kijken als hij Lies Zhara voor zich heeft staan? Dan heb je het beste uitzicht al te pakken wat je die dag gaat krijgen. De prachtige vrouw is bij een van haar vriendinnen thuis en laat die in de post ook nog even voorbijkomen. Lies heeft blijkbaar net zulke knappe vriendinnen als dat zij zelf is. Soort zoekt soort, zullen we dan maar zeggen. De dames genieten van het uitzicht, van elkaar en van het maken van een aantal verleidelijke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...