Foto: Lies Zhara laat enorme voorgevel bijna uit haar riskante topje ontsnappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara weet wel hoe ze haar volgers moet laten genieten. Daar hoeft ze stiekem helemaal geen moeite voor te doen. Haar ‘vriendinnen’ knallen namelijk zonder dat ze het doorheeft uit haar topje…

Lies Zhara laat weinig aan de verbeelding over met pikant topje

Lies Zhara laat haar volgers altijd volop meegenieten met de avonturen die ze beleeft. Zo was ze recentelijk een paar dagen weg met het merk Steve Madden. De beelden die ze van deze dagen laat zien zijn om bij weg te dromen voor haar volgers. Op de eerste paar foto’s is Lies te zien terwijl ze van een etentje op een boot aan het genieten is. Lies had voor dit etentje besloten om een riskant topje aan te doen. Het topje van Lies liet weinig aan de verbeelding over voor haar volgers. Ze is te zien in een zwarte jurk met een extreem laag uitgesneden voorzijde. Die nog net haar voorgevel op haar plek weet te houden. Dat is geen misselijk uitzicht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Over de foto’s van Lies kan wel gezegd worden dat Lies niet van de standaard ‘Instagram-pose’ is in deze reeks. Op de meeste foto’s is Lies dan ook te zien met een gekke bek of een moment dat ze hard aan het lachen is. Op 3 andere foto’s in de fotoreeks is Lies te zien in sportkleding. In deze sportkleding blijven haar rondingen ook niet onopgemerkt. Op deze sportkledingfoto’s poseert ze dan ook met verschillende vrouwelijke influencers. Niks mis mee!

Lies Zhara haar volgers gaan los in de reacties

Op de foto van Lies wordt dan ook weer massaal gereageerd door haar volgers. De meeste volgers van Lies zijn dan ook weer razend enthousiast over de foto en genieten volop. Haar comments staan dan ook vol met complimenten over, hoe knap Lies is en wat voor prachtige foto’s Lies weer heeft laten maken. Voor veel van haar volgers is deze fotoreeks een perfecte afsluiting van hun weekend. Die kan Lies toch weer in haar pocket steken! Een volger van Lies valt op dat Lies op de laatste foto diep in gedachten lijkt…

Lies Zhara poseert met dikke Dodge RAM

Lies Zhara houdt naast het posten van riskante plaatjes van zichzelf ook van een goede portie vermogen onder haar k**t. Zo poseert Lies af en toe met snelle wagens en heeft ze zelf een motorrijbewijs en eigen motor in bezit. Voor een recente post besloot ze dan ook om met een flink voertuig te poseren. Lies Zhara is zelf niet de kleinste maar naast deze dikke Dodge RAM lijkt ze wel een mini. Ze is op de foto te zien met een blauwe Dodge RAM. Heel dik! Op de foto’s is te zien hoe Lies op de Dodge aan het klimmen is en op het dak en de klep zit om te poseren. Ze vermeldt onder de foto wel dat dit niet haar nieuwe bolide is maar dat ze het wel mooi vond om er mee te poseren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?