Foto: Lies Zhara laat één van haar ‘vriendinnen’ bijna uit zijkant van shirtje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Lies Zhara is op reis in Albanië en deelt voor het slapen gaan nog even snelle een kiekje waarop één van haar troeven nét niet uit haar T-shirtje floept.

Lies Zhara krijgt een nachtkusje van haar ‘vriendin’ op Instagram

Wat zou jij doen als je een beeldschone influencer bent met twee enorme kalebassen? Als het aan Lies Zhara ligt, deel je dat dan online met al je volgers. Volgens Lies Zhara bepaal je namelijk zelf wat je van je wil posten. Helemaal gelijk, Lies! Gisteravond wenste ze haar volgers nog even een fijne nacht toe. Hierbij wilde één van haar ’vriendinnen’ ook graag nog even hallo zeggen. Dat is natuurlijk hartstikke gezellig en vinden wij natuurlijk helemaal niet erg. Lies Zhara geeft in haar Instagramstory aan dat ze inmiddels weer terug in Nederland is.

Lies Zhara maakt hete foto’s in Albanië

Aan de foto’s op haar Instagrampagina te zien was het de afgelopen week zeer warm in Albanië. Waarschijnlijk had ze het zelfs iets te warm en dit heeft er toe geleid dat haar hele Instagram feed vol staat met kiekjes uit Albanië met op iedere foto een hoofdrol voor dezelfde twee indrukwekkende bergtoppen. Lies Zhara heeft zo te zien in ieder geval flink genoten van haar vakantie. Hopelijk is ze een beetje bijgekomen en kan ze ons de komende tijd weer flink laten genieten van haar dansjes op TikTok en haar game kunsten op Twitch, dat laatste zijn we zelf erg fan van, wie houdt er namelijk nou niet van een gamer girl? Iedereen, toch?

Lies Zhara na thuiskomst op stap met haar vriendinnen

Eerder hebben we al geschreven dat Lies Zhara erg geniet van haar vakantie in Albanië, maar nu deze reis is afgelopen en het voor Lies weer tijd is om op het vliegtuig naar Nederland te stappen, hopen we dat ze ons ook laat genieten van haar mooie content. De knappe influencer maakte, hoewel ze een zeer druk bestaan had, altijd nog wel even tijd om met haar vriendinnen af te spreken. Die vriendinnen zijn vanzelfsprekend natuurlijk net zo knap als Lies zelf. Vlak voor ze op vakantie ging deelde ze namelijk een post met haar volgers met daarop Jade Anna, Melanie Latooy en Bibi Meijer.

Lees ook: Lies Zhara maakt volgers kwaad met foto van haar ‘bunda’

De knappe vriendinnen van Lies Zhara

De groep meiden, elk met een inkijk zo wijds als een voetbalstadion, kijkt op de foto wel erg ondeugend de camera in, wat zouden ze in hun schild voeren? Daar kunnen we met de caption ‘’blondes have more fun’’ alleen maar over fantaseren. Aan hun kleding te zien was het in ieder geval geen lange avond wandeling over het strand, of een potje kaarten. Eén ding is zeker Lies Zhara geniet volop van het leven en dat deelt ze dan maar ook al te graag met haar nog steeds groeiende groep volgers op Instagram, TikTok en Twitch. Mannelijk Nederland staat in ieder geval te springen op haar terugkomst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...