Foto: Lies Zhara gaat in haar naar dampend feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft haar slaapkamer-outfit aangetrokken voor een spannend evenement van merk Christine Le Duc.

Lies Zhara gaat naar spannend feestje in prachtig pakje

Het is niemand kunnen ontgaan dat alle knappe influencers uit Nederland naar een heel spannend feestje zijn geweest. Zo was ook Lies Zhara van de partij bij het event. merk Chrisinte Le Duc gaf namelijk een modeshow waarin de nieuwe collectie met allerlei speciale setjes werden gepresenteerd. Waarschijnlijk hebben alle influencers die van de partij waren opdracht gekregen ook iets moois aan te trekken dat past bij de gelegenheid. Deze opdracht en dresscode heeft de knappe Lies Zhara helemaal begrepen. Op onderstaande foto is de outfit van Lies Zhara te zien. De blondine draagt een topje dat normaliter door gaat als met een zwarte blazer en een laag uitgesneden broek.

Lies Zhara in spannend setje

Lies Zhara trekt outfit aan van mannenkledingkast

Natuurlijk heeft Lies Zhara regelmatig spannende setjes en badpakjes aan op haar Instagram foto’s. Toch heeft de blondine ook best regelmatig een stoere stijl die ze laat zien. Waarschijnlijk vindt Lies Zhara het stiekem heel leuk om oversized items te dragen en dit alsnog tot een mooie outfit te krijgen. Dit keer ging Lies Zhara de uitdaging aan om een outfit te creëren met de kledingcollectie uit een mannen kast. Er staat niet bij van wie deze kledingkast eigenlijk is, maar Lies Zhara gaat helemaal los. De blondine gaat voor een hele stoere outfit. Allereerst begint Lies Zhara met een extreem grote jeans die ze over haar zwarte Calvin Klein onderbroek aantrekt. Omdat de jeans zo groot is, blijft de onderbroek goed zichtbaar. Op de broek draagt de influencer een wit shirt met lange mouwen en een dikke grijze trui. Als dat nog niet genoeg is, doet Lies Zhara ook nog een oversized leren jas aan.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat trots haar lijf zien in slechts een setje

Lies Zhara gaat los op festival in strak shirtje

Het was voor Lies Zhara hoogste tijd om weer eens naar een festival te gaan. De blondine ging naar 7th Sunday toe en leek er erg veel zin in te hebben. Op onderstaande video is te zien dat Lies Zhara een stoer maar toch spannend outfitje heeft aangetrokken. Zo draagt Lies een camouflage broek met daarop een wit bandeau topje zonder bandjes. Ook is het topje erg klein dus Lies Zhara haar buik is goed zichtbaar. Daarbij draagt Lies Zhara een lange parelketting die best tuttig is, maar doordat ze er een stoere witte pet bij heeft opgedaan is dit weer helemaal in verhouding. Lies Zhara filmt zichzelf vanuit boven zodat haar outfit goed te zien is.

Lies Zhara feest hard met bekende DJ

Wie Lies Zhara al wat langer volgt op Instagram weet dat ze goede vrienden is met de bekende Dj La Fuente. Op onderstaande video is te zien dat de twee samen los gaan en aan het dansen zijn. Dj La Fuente moest optreden bij het festival en Lies Zhara kwam hem dus supporten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.