Foto: Lies Zhara laat trots haar lijf zien in slechts een setje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft haar fans beloond met een verrassend setje. En daar moest natuurlijk even een video van komen. 

Met deze video weet Lies Zhara een bijzondere indruk achter te laten

Lies Zhara ken je natuurlijk van al haar leuke foto’s en filmpjes online. De leuke blondine heeft ook nu weer een leuke video voor je klaar staan. Al is deze misschien iets verleidelijker dan je gewend bent. De prachtige blondine laat namelijk exact zien hoe ze haar zomerse kleding aan doet. Maar om dat te laten zien, moet Lies natuurlijk eerst alles uit trekken. En dat deed de prachtige influencer natuurlijk zonder al te veel moeite. Lies Zhara is een van de meest open influencers die er is en heeft ook vrij weinig schaamte. Als ze dus even voor een mooie foto of video haar kleren moet uitdoen, dan is Lies daar zeker toe bereid.

Lees ook: Lies Zhara probeert haar voorgevel extra goed op de foto te zetten
Lies Zhara laat wit setje aan de hele wereld zien

Om een video te kunnen maken van haar nieuwe kleding moest Lies eerst de kleding die ze al droeg uit trekken, zodat ze de andere kleding aan kon doen. En hoewel het maar om een klein beetje beeld ging, zie je niet zo heel erg veel van het witte setje van Lies. Maar wat je te zien krijgt is natuurlijk hartstikke mooi om te mogen bekijken. De knappe blondine weet namelijk precies hoe ze haar moet presenteren dat je optimaal aan het genieten bent. En dat talent gebruikt Lies natuurlijk elke dag om ervoor te zorgen dat ze de meest mooie plaatjes de wereld instuurt. Maar Lies was nog niet klaar met het maken van verleidelijke filmpjes na het omkleden.

Lies Zhara doet filmpje nog eens dunnetjes over

De knappe blondine neemt nu even een kijkje in een mannen kledingkast. En daar haalt ze toch even net wat andere inspiratie uit, dan bij haar eigen kleding. Maar dat maakt niet uit, want het resultaat is natuurlijk wat telt. En dat is gewoon nog steeds ontzettend mooi. Lies weet met haar fantastische filmpjes al haar volgers helemaal te verleiden. De outfits die ze uiteindelijk draagt mag ze natuurlijk ook gewoon veel vaker aan. Of ze doet gewoon wat ze aan het begin van de eerste video deed en draagt niks.
Lies Zhara is een bijzonder knappe verschijning

De aantrekkelijke influencer vindt het heerlijk om dit soort filmpjes te delen met haar volgers. En geef Lies eens ongelijk. Haar volgers smullen ervan, Lies heeft weer een gat in haar content plan gevuld en als klapper op de vuurpijl mag ze zichzelf ook nog eens ontzettend verleidelijk voelen in alle verschillende pakjes. Een geslaagd filmpje dus, dat kan je wel zeggen. Het is dus wachten op het volgende spannende omkleedfilmpje van Lies. Dat wordt namelijk net zo goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.