Foto: Lieke van Lexmond deelt zéér gewaagde vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van Lexmond is op de Seychellen! En om dit aan haar volgers duidelijk te maken, plaatst ze een aantal pareltjes van foto’s…

Lieke van Lexmond is lekker op vakantie. De blondine wilt dit uiteraard aan haar volgers laten weten, en hoe! Dat doet ze dan ook door middel van een stel gewaagde kiekjes, vanaf de Seychellen. De temperatuur daar lijkt er geen gras over te laten groeien, want de outfit van Lieke is zéér minimalistisch. De actrice gaat bijna helemaal uit de kleren! Ook heeft ze nog wat spirituele woorden klaarliggen voor d’r volgers..

Lieke van Lexmond heeft het zelfs heet in badkleding

Lieke van Lexmond had het even helemaal gehad in ons kleine kikkerlandje, dus besloot ze om er even tussenuit te knijpen, en hoe! De blondine ging niet voor een kleine trip, maar Lieke besloot om naar de Seychellen eilanden te gaan. Om deze trip eens goed in te lijden, besloot de blondine om wat uiterst pikante kiekjes te laten schieten, om aan haar volgers te weten op welke prachtige locatie ze zich bevindt. Op de foto’s zien we Lieke in haar knalrode badkleding. Op de eerste foto poseert ze innig voor de camera. Met één hand in de lucht straalt Lieke voor de camera. Vervolgens zien we een video waarin de blondine uiterst verleidelijk uit de zee komt lopen. Hierna besloot Lieke om even te zonnen op het strand, dus besloot ze bijna helemaal ontkleedt op het strand te gaan liggen. Één ding is zeker; aan de kleding van Lieke van Lexmond te zien, is het lekker heet op de Seychellen eilanden!

Lees ook: Hoe is het nu met actrice Lieke van Lexmond?

Natte Lieke van Lexmond wenst volgers een spiritueel 2023

Lieke van Lexmond staat natuurlijk bekend als een vrij spirituele dame, zo doet ze onder anderen ‘Moonsisters’, met haar zus, en heeft ze soms de meest spirituele uitspraken. Wat natuurlijk niet erg is, want zo zit Lieke gewoon in mekaar! Nu lijkt de blondine ook weer een mooie quote klaar te hebben liggen voor haar volgers, omtrent de start van 2023. Deze quote gaat gepaard met een prachtige video dat de blondine volledig nat uit de zee van de Seychellen eilanden komt wandelen. Dat maakt deze spirituele woorden van Lieke toch nét iets mooier. “Lieve jij, ik wens je het allerbeste voor dit nieuwe jaar. Zelf probeer ik zo bewust mogelijk in het nu te zijn, te genieten van elk moment samen met mijn geliefden“. Het gaat nog een stukje door, maar die woorden zullen we je besparen. En ze zijn allemaal te lezen op de Instagram van de spirituele blondine! Deze woorden zullen waarschijnlijk helaas niet veel uitmaken voor vele mannelijke volgers van de blondine, die zullen vooral genot beleven aan de video. En terecht, want zo’n verschijning zie je zelden het water uit lopen..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!