Foto: Lieke van Lexmond deelt zéér vakantiekiekjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van Lexmond is op de Seychellen! En om dit aan haar volgers duidelijk te maken, plaatst ze een aantal pareltjes van foto’s…

Lieke van Lexmond is lekker op vakantie. De blondine wilt dit uiteraard aan haar volgers laten weten, en hoe! Dat doet ze dan ook door middel van een stel kiekjes, vanaf de Seychellen. De temperatuur daar lijkt er geen gras over te laten groeien, want de outfit van Lieke is zéér minimalistisch. De actrice gaat bijna helemaal uit de kleren! Ook heeft ze nog wat spirituele woorden klaarliggen voor d’r volgers..

Lieke van Lexmond heeft het zelfs heet in

Lieke van Lexmond had het even helemaal gehad in ons kleine kikkerlandje, dus besloot ze om er even tussenuit te knijpen, en hoe! De blondine ging niet voor een kleine trip, maar Lieke besloot om naar de Seychellen eilanden te gaan. Om deze trip eens goed in te lijden, besloot de blondine om wat uiterst kiekjes te laten schieten, om aan haar volgers te weten op welke prachtige locatie ze zich bevindt. Op de foto’s zien we Lieke in haar knalrode . Op de eerste foto poseert ze innig voor de camera. Met één hand in de lucht straalt Lieke voor de camera. Vervolgens zien we een video waarin de blondine uiterst verleidelijk uit de zee komt lopen. Hierna besloot Lieke om even te zonnen op het strand, dus besloot ze bijna helemaal ontkleedt op het strand te gaan liggen. Één ding is zeker; aan de kleding van Lieke van Lexmond te zien, is het lekker heet op de Seychellen eilanden!

Lees ook: Hoe is het nu met actrice Lieke van Lexmond?

Natte Lieke van Lexmond wenst volgers een spiritueel 2023

Lieke van Lexmond staat natuurlijk bekend als een vrij spirituele dame, zo doet ze onder anderen ‘Moonsisters’, met haar zus, en heeft ze soms de meest spirituele uitspraken. Wat natuurlijk niet erg is, want zo zit Lieke gewoon in mekaar! Nu lijkt de blondine ook weer een mooie quote klaar te hebben liggen voor haar volgers, omtrent de start van 2023. Deze quote gaat gepaard met een prachtige video dat de blondine volledig nat uit de zee van de Seychellen eilanden komt wandelen. Dat maakt deze spirituele woorden van Lieke toch nét iets mooier. “Lieve jij, ik wens je het allerbeste voor dit nieuwe jaar. Zelf probeer ik zo bewust mogelijk in het nu te zijn, te genieten van elk moment samen met mijn geliefden“. Het gaat nog een stukje door, maar die woorden zullen we je besparen. En ze zijn allemaal te lezen op de Instagram van de spirituele blondine! Deze woorden zullen waarschijnlijk helaas niet veel uitmaken voor vele mannelijke volgers van de blondine, die zullen vooral genot beleven aan de video. En terecht, want zo’n verschijning zie je zelden het water uit lopen..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!