Hoe is het nu met actrice Lieke van Lexmond?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van Lexmond werd bekend dankzij haar rollen als Eva Prins in de serie Goudkust en Charlie Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden. Hierna was ze bij verschillende RTL-programma’s te bewonderen als presentatrice of jurylid. Acteren deed ze tussendoor ook nog: hier en daar dook ze op in Nederlandse films als Rokjesdag en Casanova’s. De afgelopen tijd is het een beetje stil geworden rondom Lieke. Wat houdt haar bezig, en hoe gaat het nu met haar?

Lees ook: Is het nu Inge Schrama of Ingmar Schrama?

De man en kinderen van Lieke van Lexmond

Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat Lieke van Lexmond en haar inmiddels echtgenoot Bas van Veggel in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het stel trouwde op 25 juni 2018 in Italië. Inmiddels heeft het stel samen twee kinderen, Vik en Zef. Lieke is nog steeds gek op haar man Bas en schreeuwt dit het liefst via haar Insta foto’s van de daken. Op haar Instagram is te zien dat de 39-jarige actrice regelmatig haar man en kinderen in het zonnetje zet.

Leeftijd Lieke van Lexmond speelt geen rol

Het is alweer een hele tijd geleden dat de 39-jarige Lieke van Lexmond voor het eerst op tv was. Wist je dat Lieke al op vijfjarige leeftijd haar tv-debuut maakte? Ze speelde toen in meerdere reclamespotjes. Haar definitieve doorbraak kwam in 1998, toen ze op 16-jarige leeftijd de rol van Eva Prins in de populaire serie Goudkust kreeg. Vanaf 2002 speelde Lieke van Lexmond de rol van Charlie Fischer in Goede tijden Slechte tijden, als vervanger van Aukje van Ginneken. Ze was toen 20 jaar oud. Heel Nederland was meteen fan! Lieke van Lexmond hield het 10 jaar uit in Meerdijk: op 19 januari 2012 was ze voor het laatst te zien in GTST. Het lijkt alsof de tijd bij de actrice heeft stilgestaan. Inmiddels is het voormalig model op 39-jarige leeftijd moeder van twee kinderen. Lieke zelf zegt geen moeite te hebben met ouder worden: “Je bent zo jong als je je voelt en leeftijd is en blijft maar een getal”, aldus Lieke over haar leeftijd.

Van actrice naar presentatrice

Sinds 27 oktober 2011 is Van Lexmond in vaste dienst bij RTL Nederland. De actrice zou zich meer gaan richten op het presenteren. Na haar vertrek uit Meerdijk hebben we Lieke gelukkig niet hoeven missen op tv. Zo begon haar RTL presentatie carrière met het programma TV Makelaars, dat ze samen met Froukje de Both presenteerde. Van 2013 tot 2015 was Van Lexmond te zien als jurylid in het RTL 4-programma Everybody Dance Now. Tijdens de zelfde periode presenteerde Van Lexmond Expeditie Poolcirkel op RTL 5. In 2015 en 2016 presenteerde Van Lexmond het RTL 4 programma Mijn Leven In Puin. Ook presenteerde Van Lexmond sinds 2015 het programma Lelijke Eendjes op RTL 5. De jaren die volgde waren niet rijk gevuld met presentatieklussen voor de presentatrice, tot in maart 2019 werd bekend gemaakt dat Van Lexmond vanaf het najaar 2019 Wendy van Dijk vervangt als presentatrice in het RTL 4-programma The Voice Senior. Helaas hebben we na 2019 niet meer veel kunnen genieten van de presentatiekunsten van de brunette.

De knappe zus van Lieke van Lexmond

Lieke en Jetteke van Lexmond zijn al van kleins af aan onafscheidelijk. De zussen Lieke van Lexmond (39) en Jetteke van Lexmond (42) werken als het even kan samen. Jetteke, die styliste is, blijft het liefst op de achtergrond terwijl Lieke als actrice en presentatrice het vaakst in de spotlights stond. De twee knappe zussen hebben onlangs hun eigen pop-up store geopend. Omdat Lieke en Jetteke heilig geloven in het leven naar de stand van de maan, hebben ze een speciale scheurkalender uitgebracht. In de video hieronder is te zien hoe de Lexmondjes vol trots over de opening van hun winkel vertellen.
Lieke van Lexmond verkoopt kalenders met zus

Tegenwoordig is Lieke steeds meer naar de achtergrond verdwenen bij RTL. Ze presenteert zich steeds vaker als een soort helderziende, die allerlei dingen verklaart aan de hand van de stand van de planeten en de maan. Van Lexmond staat nog wel onder contract bij RTL, maar verschijnt amper nog op tv. Zelf zegt Lieke: “Ik heb periodes gehad dat ik dacht: ik ga wel heel veel met bepaalde mensen om die misschien niet het beste in me omhooghalen. Wel veel lol, feesten en plezier, maar niet iets wat bij mijn eigen DNA past. Je voelt op een gegeven moment: misschien moet ik dit wereldje toch achter mij laten. Iets meer focussen op mijzelf, beter voor mezelf zorgen, weten waar mijn prioriteit ligt.” Op haar Instagram heeft Lieke ruim 400.000 volgers, hierop is vooral te zien dat de presentatrice haar platform gebruikt om reclame te maken voor haar ‘moonsisters mooncalendar’, het bedrijf waarmee ze nu ook spirituele edelstenen verkoopt samen met haar zus Jetteke van Lexmond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!