Foto: Lieke van der Hoorn in héél kort broekje over straat in Los Angeles

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Lieke van der Hoorn is een beeldschoon model. In deze foto laat ze wel heel veel van zichzelf zien in schaarse kleding… en dat ook nog eens midden op straat!

Lieke van der Hoorn draagt nietsverhullende outfit

Lieke van der Hoorn is een prachtig Nederlands model. Ze is met 101 duizend volgers op Instagram razend populair op sociale media. Regelmatig plaatst ze prachtige foto’s van zichzelf in mooie landschappen of leuke settings. Haar leven lijkt zo wel een sprookje! Onlangs plaatste ze een foto van zichzelf in Los Angeles. Daar is ze al wel eens eerder geweest en ze vond het er geweldig. In het bijschrift van de foto schrijft ze dan ook: “Ik kan niet geloven dat ik terugga naar Los Angeles vandaag!”. De Instagram post is een reeks van twee foto’s. In de eerste heeft Lieke haar rug naar de camera gekeerd en in de tweede heeft ze zich omgedraaid. Ze heeft het kleinste outfitje ooit aangetrokken. Ze draagt een heel kort broekje met daar bovenop een heel kort topje. Om de outfit af te maken, draagt ze hoge, witte cowboylaarzen met een hak, een leren jas en een zwarte hoed. In één woord: prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn is ontzettend verliefd

Voor alle mannen die dachten dat ze kans maakte bij Lieke van der Hoorn; we moeten jullie helaas teleurstellen. De prachtige blondine is hartstikke bezet. Ze plaatst op haar Instagram ook regelmatig foto’s en video’s van zichzelf samen met haar vriend en op al die kiekjes en filmpjes lijken ze smoorverliefd. Op de ene geven ze elkaar een zoen, op de andere houden ze elkaar stevig vast. Er zijn ook heel veel video’s waarin je kunt zien hoe blij ze zijn met elkaar. Het spijt ons dus, mannen, maar deze is helaas bezet. We zijn natuurlijk wel blij voor Lieke dat ze de liefde van haar leven gevonden heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn gaat met benen wijd op de trap

Het is intussen wel duidelijk dat Lieke een geweldig model is. Voor zulke fotoshoots moet je dan altijd een outfit aan dat voor je wordt uitgekozen. Ook moet je poseren zoals de cameraman of -vrouw het zou willen. Dat leidt soms tot wat gekkere poses of outfits. In een foto die Lieke laatst op haar Instagram zette, vinkt ze beide hokjes af. Ze draagt namelijk hoge, zwarte laarzen met daarboven een grote, zwarte jas. Het lijkt alleen alsof ze er helemaal niks onder draagt. Daarnaast zit ze ook nog eens met haar benen wijd, wat de foto nog iets ordinairder laat lijken. Het is al met al een prachtig eindresultaat, maar of ze een broek of überhaupt iets eronder aanheeft, blijft de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.