Foto: Lieke van der Hoorn in héél kort broekje over straat in Los Angeles

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Lieke van der Hoorn is een beeldschoon model. In deze foto laat ze wel heel veel van zichzelf zien in schaarse kleding… en dat ook nog eens midden op straat!

Lieke van der Hoorn draagt nietsverhullende outfit

Lieke van der Hoorn is een prachtig Nederlands model. Ze is met 101 duizend volgers op Instagram razend populair op sociale media. Regelmatig plaatst ze prachtige foto’s van zichzelf in mooie landschappen of leuke settings. Haar leven lijkt zo wel een sprookje! Onlangs plaatste ze een foto van zichzelf in Los Angeles. Daar is ze al wel eens eerder geweest en ze vond het er geweldig. In het bijschrift van de foto schrijft ze dan ook: “Ik kan niet geloven dat ik terugga naar Los Angeles vandaag!”. De Instagram post is een reeks van twee foto’s. In de eerste heeft Lieke haar rug naar de camera gekeerd en in de tweede heeft ze zich omgedraaid. Ze heeft het kleinste outfitje ooit aangetrokken. Ze draagt een heel kort broekje met daar bovenop een heel kort topje. Om de outfit af te maken, draagt ze hoge, witte cowboylaarzen met een hak, een leren jas en een zwarte hoed. In één woord: prachtig!
Lieke van der Hoorn is ontzettend verliefd

Voor alle mannen die dachten dat ze kans maakte bij Lieke van der Hoorn; we moeten jullie helaas teleurstellen. De prachtige blondine is hartstikke bezet. Ze plaatst op haar Instagram ook regelmatig foto’s en video’s van zichzelf samen met haar vriend en op al die kiekjes en filmpjes lijken ze smoorverliefd. Op de ene geven ze elkaar een zoen, op de andere houden ze elkaar stevig vast. Er zijn ook heel veel video’s waarin je kunt zien hoe blij ze zijn met elkaar. Het spijt ons dus, mannen, maar deze is helaas bezet. We zijn natuurlijk wel blij voor Lieke dat ze de liefde van haar leven gevonden heeft.
Lieke van der Hoorn gaat met benen wijd op de trap

Het is intussen wel duidelijk dat Lieke een geweldig model is. Voor zulke fotoshoots moet je dan altijd een outfit aan dat voor je wordt uitgekozen. Ook moet je poseren zoals de cameraman of -vrouw het zou willen. Dat leidt soms tot wat gekkere poses of outfits. In een foto die Lieke laatst op haar Instagram zette, vinkt ze beide hokjes af. Ze draagt namelijk hoge, zwarte laarzen met daarboven een grote, zwarte jas. Het lijkt alleen alsof ze er helemaal niks onder draagt. Daarnaast zit ze ook nog eens met haar benen wijd, wat de foto nog iets ordinairder laat lijken. Het is al met al een prachtig eindresultaat, maar of ze een broek of überhaupt iets eronder aanheeft, blijft de vraag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!