Foto: Lieke van der Hoorn flink bezweet na flinke ‘workout’ met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn heeft in haar Instagram story een foto geplaatst van zichzelf en een ‘sportmaatje’. De twee dames staan in een gym in strakke sportkleding…

Welke workout deed Lieke van der Hoorn?

Lieke van der Hoorn is een Nederlands model. Om haar te behouden moet ze uiteraard veel sporten. Het is dus niet vreemd om een foto van de dame in een sportschool te zien. Echter is de foto van haar en haar vriendin anders. Lieke ziet er niet uit alsof ze net een workout heeft voltooid en haar vriendin ook niet. Eerder hebben de dames iets anders gedaan. Hoewel de foto zwart wit is, is het duidelijk dat de dames geen rode hoofden hebben van het gewichtheffen. Ook hebben ze allebei geen schoenen aan. Het lijkt op de foto dus niet alsof de twee zich flink uit de naad gewerkt hebben! Het lijkt eerder een soort Insta-fotoshoot vanuit de sportschool…

Lieke van der Hoorn showt lijf

Naast dat ze een leuk koppie heeft, heeft Lieke van der Hoorn ook een goed . De Amsterdamse dame is dus veel in de sportschool te vinden. Het is namelijk zo dat ze als model wel dun moet blijven om de juiste maten voor de kleding die ze laat zien te hebben. Ze moet in alle kleding passen bij haar werk. Af en toe deelt ze haar blote dan ook online, zodat haar volgers zien waar ze het allemaal voor doet in de gym. Ze heeft onlangs ook een foto in lingerie gedeeld, waarop te zien is dat ze soms echt wel hard haar best doet met sporten. Dit is te zien op foto’s waarop haar volledig bedekt is, maar wordt nog duidelijker als we huid zien. De 23-jarige heeft namelijk een platte buik met wat buikspieren. Op de foto staat ze in een groen setje in een deuropening. Ze leunt hier lichtjes tegen aan.

Wie is Lieke van der Hoorn eigenlijk?

Wie is die Lieke eigenlijk en waar moet ik haar kennen haar van denk je misschien. Ze is 23 jaar en stond in 2020 op plek 25 in de FHM500. Lieke woont in Amsterdam en is vooral populair op Instagram en Tiktok. Hier krijgt ze veel reacties, wat natuurlijk logisch is omdat ze zo knap is. Ze heeft op instagram bijna 100.000 volgers. Ze is model bij het bureau Euromodel. Haar vriend Pascal van der Have is ook model, maar is met ongeveer 5000  volgers op Instagram toch een stuk minder populair. Op Instagram is te zien dat de twee samen en los van elkaar de wereld over reizen. De ene foto in Parijs en de volgende in Barcelona enzovoorts. De echte modellendroom dus. Lieke heeft ook de droom om later in Australië te gaan surfen. Velen meiden van haar leeftijd delen deze zon, zee, strand ideeën. Vooral nu het zo koud is buiten, dromen velen vrouwen van surfen in de zon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!