Foto: Lieke van der Hoorn doet spannend ritje in nietsverhullend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke van der Hoorn is niet verlegen om wat van zichzelf te laten zien. Alleen wat ze nu laat zien, is zelfs voor haar een stapje verder.

De prachtige blondine is aan het genieten van haar vakantie. Op een fietsje rijdt ze langs het strand in Los Angeles. Dit doet Lieke alleen wel met bijna geen kleding aan. Wie haar zo langs ziet fietsen kijkt zijn ogen uit.

Lieke van der Hoorn heeft bijna niks aan

Op een fiets gaat Lieke langs de boulevard. Met de brandende zon op haar bol en de palmbomen op de achtergrond is het een prachtig kiekje. Het is alleen een plaatje die we niet vaak van Lieke van der Hoorn te zien krijgen. Dit is zelfs voor haar een stapje verder. Nu ze op vakantie is maakt het haar allemaal niets uit. In Nederland zou de prachtige blondine dit niet snel doen, maar wie kent haar nou in Amerika. In het openbaar heeft Lieke alleen haar ondergoed en super kort topje aan. Amerikanen zijn veel gewend, maar ook zij zouden hier zeker naar omkijken. Wie achter de prachtige blondine fietst heeft de dag van zijn leven. Het achterste van Lieke is goed te zien zijn vanuit dit aanzicht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn deelt spannende foto vanuit bijzondere plek

We worden door Lieke mee genomen op haar trip. Ze laat zien wat zij tijdens het reizen allemaal doet. Er is één ding zeker wat ze tijdens het reizen doet, en dat is spannende selfies maken. Op een bijzondere plek maakt ze een spannende foto. Ze zit namelijk in een wc hokje in het vliegtuig. Even snel de deur op slot zetten, het truitje omhoog trekken en de foto kan gemaakt worden. Door deze prachtige foto kan er wel een conclusie worden getrokken, dit is dat Lieke van der Hoorn er op elk moment van de dag geweldig uitziet! Met haar bril op krijgt ze nog wat speciaals. Door de bril wordt Lieke van der Hoorn gelijk wat mysterieuzer, wat haar per direct ook verleidelijker maakt. De Amerikanen moet blij zijn dat er zo’n prachtige dame naar hun land komt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn heeft fotoshoot op geweldige locatie

Elk model zou dromen om een fotoshoot op zo’n geweldige locatie te hebben. Voor de fotoshoot gaat Lieke van der Hoorn terug in de tijd, helemaal tot aan het wilde westen. Met een heerlijke cowboy hoed op, past de prachtige blondine er gelijk tussen. Met een lekker open shirtje is Lieke er helemaal klaar voor. Haar volgers zijn ook verschrikkelijk jaloers dat ze dit heeft bereikt. Met een stralende blauwe lucht en een wilde westen look, kunnen haar volgers niet wachten op het eindresultaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!