Foto: Lieke Martens schokt volgers met heerlijk pak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe voetbalster Lieke Martins straalt in ontzettend lekker pakje, en als kers op de taart draagt ze een heerlijke snelle planga!

Het is prachtig om te zien dat Lieke zowel op als buiten het veld een inspiratie is voor vele mensen. Ze bewijst dat je als vrouwelijk voetballer niet alleen succesvol kunt zijn, maar ook nog eens kunt stralen in fantastische outfit!

Lieke Martens steelt de show op Instagram

Als voetballiefhebber kan je niet om Lieke Martens heen. Deze talentvolle voetbalster is niet alleen een geweldige speler op het veld, maar ze ziet er ook nog eens geweldig uit! Onlangs werd ze gespot in een ontzettend lekker pakje dat haar figuur perfect liet uitkomen. En alsof dat nog niet genoeg was, droeg ze ook nog eens een heerlijke snelle planga. Met haar outfit en zonnebril straalt Lieke zelfvertrouwen en casual stijl uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze de aandacht trekt van menig toeschouwer. Maar laten we niet vergeten dat ze ook nog eens een geweldige voetballer is. Met haar snelheid en techniek weet ze menig tegenstander te slim af te zijn en haar team naar de overwinning te leiden.

Lees ook: Foto: Lieke Martens showt nieuw extreem kort broekje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens niet meer te stoppen tijdens training!

Als je dacht dat Lieke Martens al indrukwekkend was op het voetbalveld, dan moet je haar eens bezig zien tijdens een training! In een recent TikTok-filmpje bewijst Lieke dat ze niet meer te stoppen is als het aankomt op hard werken en trainen. Op het trainingsveld van de grote voetbalclub Paris Saint-Germain laat Lieke zien dat ze bereidt is om alles te geven. Met haar snelheid, techniek en doorzettingsvermogen weet ze keer op keer haar eigen grenzen te verleggen. Haar volgers op TikTok worden dan ook terecht geïnspireerd door haar tomeloze inzet en enthousiasme. Maar laten we niet vergeten dat dit harde werken zijn vruchten afwerpt op het veld. Lieke is niet voor niets een van de beste voetbalsters ter wereld en ze blijft zichzelf elke dag weer verbeteren.

Lees ook: Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

@liekemartensfann_ whatever it takes, she keep going🔥 #liekemartens #martens #psg #psgfemenino #womansfootball #football #fy #fyp #viral #viralvideo ♬ origineel geluid – LM

Lieke Martens bedankt al haar volgers!

Het is altijd mooi om te zien wanneer sporters de tijd nemen om hun fans en volgers te bedanken voor hun steun. En dat is precies wat voetbalster Lieke Martens heeft gedaan op Instagram. Op onderstaande foto zie je waarop ze te zien is hoe Lieke zich voorbereidt op een wedstrijd met het Nederlandse vrouwen voetbalelftal. In haar bericht bedankt Lieke al haar volgers voor de onvoorwaardelijke steun die ze van hen heeft gekregen. Ze realiseert zich dat ze niet zou staan waar ze nu staat zonder hun aanmoedigingen en positieve berichten. Het is duidelijk dat Lieke haar fans niet als vanzelfsprekend beschouwt en het belang van hun steun volledig begrijpt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze zowel op clubniveau als bij het Nederlands elftal belangrijk is voor haar team en menig doelpunt weet te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...