Foto: Lieke Martens deelt zomers kiekje met vriend vanuit bloedhete lift

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Lieke Martens heeft weer een ontzettend leuke foto geplaatst op haar social media. En deze keer deelt ze de spotlight met haar vriend. 

Lieke Martens heeft het ongelooflijk druk met trainen, zelfs nu het EK achter de rug is. Gelukkig heeft ze af en toe, ondanks haar drukke trainingen, genoeg tijd om samen met haar vriend, leuke dingen te doen. Alleen kleedt Lieke zich daar net iets te goed voor. Lieke moet het dan ook enorm warm hebben in haar nieuwe outfit. Maar toch zet de voetbalster door. Ze vindt zichzelf er veel te goed uit zien in haar nieuwe kleren en ze heeft geen zin om terug te gaan om zich om te kleden. Dit is dus de kleding waar ze in blijft lopen de rest van de avond.

Lees ook: Vivianne Miedema en Lieke Martens vormen onverwacht nieuw setje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens beleeft ongemakkelijk avondje

Natuurlijk ziet Lieke er in haar nieuwe kleding mooi uit. Lieke kan nog een oude aardappelzak aantrekken en ze ziet er nog steeds beeldschoon uit. Maar ze zal het wel een partij heet hebben in haar nieuwe pakje. Haar vriend heeft het wat dat betreft een stuk beter getroffen. Die kan gewoon een beetje verkoeling verwachten in zijn korte broek. Lieke daarentegen loopt al in de lift te zweten. Als dat maar goed gaat. Zo niet kan Lieke er altijd nog voor kiezen om halverwege de avond een aantal laagjes stof uit te doen. Dat zullen de mensen om haar heen ongetwijfeld niet zo erg vinden. Lieke komt de avond dus wel door. Maar hoe gemakkelijk, dat is nog onduidelijk.

Lieke lijkt in nieuwe kleding net een banaan

In haar nieuwe kleding doet Lieke een klein beetje denken aan een bepaalde vrucht. Zo lijkt ze in haar knalgele outfit natuurlijk wel een klein beetje op een banaan. Gelukkig draagt ze de outfit maar één avond, waardoor haar volgers niet te lang hoeven te staren naar de wonderbaarlijke kleding. Lieke vindt het echter gewoon een mooi setje en maakt er vrolijk een foto van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Geel is wel de kleur van Lieke Martens

Tot kort geleden speelde Lieke in een knalgeel tenue. En dat zag er toen eigenlijk prima uit. Geel komt dan ook wel weer een beetje in de mode. Waar vroeger werd gedacht dat geel te veel op zou vallen, zie je het nu veel terug in verschillende outfits. Lieke speelt goed in op de trend door een geel pakje te dragen. Maar ook tijdens de voetbal ziet Lieke er natuurlijk geweldig uit in het geel. Eigenlijk zou Lieke veel meer geel moeten dragen. Zowel op het veld als daarbuiten is geel een kleur die de Nederlandse voetbalster buitengewoon goed staat. Je kan Lieke dus de komende tijd in nog meer gele pakjes verwachten. Zij is namelijk nog lang niet klaar met het maken van knappe foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!