Foto: Lieke Martens buigt ver voorover in extreem laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De sportieve Lieke Martens pakt haar kans en buigt heel diep voorover in een heerlijk laag en strak topje voor deze foto!

Lieke Martens bokst het voor elkaar om heel veel van zichzelf te laten zien

Lieke Martens is een ontzettend knappe en sportieve meid. Je kent haar vast van voetbal en als de verloofde van Benjamin van Leer, de keeper van Sparta. Afgelopen tijd lag de focus van het voetbal natuurlijk ontzettend op het WK in Qatar. Dat snapte Lieke natuurlijk ook heel goed. Nu Nederland, helaas, naar huis is, kan Lieke de aandacht weer op zichzelf richten en laten zien wat ze kan aan haar volgers en fans. Misschien neemt ze het wel heel serieus om de aandacht te trekken, want onlangs plaatste ze een foto waar menig man snel op af zal komen. In een grote, donkere ruimte hangt Lieke ver naar voren gebogen over de rand van een boksring. Of ze het expres deed of niet, weten we niet, maar ze draagt daarbij een ontzettend laag uitgesneden topje waardoor haar twee meloenen er bijna uitrollen! De man die naast haar staat, is een gelukkig man. Het is dan ook haar verloofde, Benjamin. Zijn lach zegt het allemaal!
Lieke Martens kruipt dicht tegen vriendinnen aan

De blonde voetbalster is Nederlandse, maar speelt niet in een Nederlands team. Ze speelt voor Paris Saint-Germain Féminines. Het is een vrouwenvoetbalclub uit Frankrijk. Samen met Jackie Groenen, en haar andere collega’s, traint Lieke hard voor wat ze met het team willen bereiken. Dat betekent dus ook dat ze op koude dagen hard moeten werken. Recentelijk plaatste Lieke een foto van de voetbalclub op haar verhaal. Het is een foto van haar en drie andere collega’s, waaronder Jackie Groenen. De vier dames hebben de armen om elkaar heen geslagen en zijn dicht tegen elkaar aan gaan staan. Zo blijf je tenminste warm wanneer je niet in beweging bent. Ze lijken het allemaal naar hun zin te hebben en lachen en juichen voor de foto. Wat een gezelligheid!

Lieke Martens vriendinnen

Lieke Martens is goed bevriend met tegenstander

Als voetballer moet je natuurlijk erg competitief zijn. Het is nou eenmaal een spel waarbij er maar één winner en één verliezer is. Het is dus altijd het doel om te winnen. Nou ken je natuurlijk de uitspraak ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ wel, maar niet iedereen is het hier helemaal mee eens. Lieke Martens is het er wel mee eens en laat dat zien op een foto in haar Instagram verhaal. Natuurlijk wil de blondine graag winnen, maar wanneer ze speelt tegen vriendinnen, gunt ze het hen net zo hard. Op de foto die ze plaatste, zit ze midden in een flinke omhelzing met haar tegenstander. Het gaat hier om Daniëlle van de Donk. Deze prachtige Nederlandse voetbalster speelt voor het Franse team: Olympique Lyon. De twee lijken te genieten van een vriendelijk potje voetbal. Leuk zeg!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!