Foto: Liegende Nyck de Vries keihard uitgelachen door collega’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nyck de Vries gaat volgend jaar pas racen in de Formule 1. Toch wordt hij nu al belachelijk gemaakt door zijn collega’s!

Vanaf volgend jaar racet Nyck de Vries voor Alpha Tauri. Hij wordt samen met Yuki Tsunoda het duo bij Alpha Tauri. De laatstgenoemde maakt nu al grapjes over zijn lengte. Met de teamgeest binnen het team komt het volgend jaar wel goed of toch niet…

Nyck de Vries is niet onder de indruk

In één artikel werd er gezegd dat Nyck de Vries 1.67 meter lang is. Dit klopt volgens de Nederlander niet. Hij beweert zelf dat die 1.68 meter is. Samen met zijn teamgenoot Yuki Tsunoda levert dit een nieuw record op. De twee coureurs zijn samen gemiddeld 1.63 meter; nog nooit eerder in de Formule 1-was een duo gemiddeld zó klein. Zijn nieuwe teamgenoot voor 2023, Yuki Tsunoda, maakt dan ook gelijk een grap over Nyck zijn lengte. Doordat Nyck de Vries beweert dat hij 1 cm langer is kan Yuki het niet laten om er een grap over te maken. De Japanner claimt dat Nyck onterecht z’n hoge haardos meerekent. Als het aan de kleine Japanner ligt zorgt het haar van Nyck de Vries ervoor dat hij 10cm langer is…

Yuki Tsunoda is niet de enige Formule 1-coureur die grappen maakt over Nyck de Vries

Ook Pierre Gasly, tot het eind van dit seizoen nog teamgenoot van Yuki Tsunoda, mengt zich in de discussie. Hij vraagt zich namelijk af over welke lengte Nyck de Vries het precies heeft! Hiermee probeert Gasly natuurlijk te suggereren dat De Vries slechts 10 cm onder de gordel heeft. De Formule 1-coureurs zijn elkaar onder het oog van miljoenen fans dus lekker belachelijk aan het maken. Wat zullen de drie mannen onderling enorm lachen over hun grappen. Gelukkig kent Nyck de Vries de twee mannen allebei goed. Nyck neemt volgend jaar het stoeltje over van Pierre Gasly die nu nog teamgenoten is met de Japanner. Zo zie je maar weer dat Formule 1-coureurs ook heel goed zijn in ‘kleedkamerpraat’.

Nyck de Vries over zijn nieuwe Formule 1-contract

Vanaf volgend Formule 1-seizoen gaan we niet één maar twee Nederlandse coureurs zien. Nyck de Vries heeft zeer recent bij het Formule 1-team Alpha Tauri een nieuw contract getekend. De Nederlander laat weten dat hij al zijn hele leven droomt van dit moment. Hij is zo blij dat die niet meer weet wat hij moet zeggen. Nyck laat weten dat dromen dus daadwerkelijk waarheid kunnen worden. Je moet je hoop nooit opgeven en blijven vechten voor je dromen. Als kers op de taart bedankt Nyck de Vries ook zijn ouders. Zonder zijn ouders had deze droom nooit werkelijkheid kunnen worden. De hele wereld mag dan ook weten dat hij een echte Fries is. Zijn laatste woord is ‘Friesland’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!