Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Leontine Borsato heeft een nieuwe vriend

Leontine Ruiters en Marco Borsato gingen in 2020 uit elkaar. Die arme Marco hoopte altijd op een hereniging, maar besefte niet dat Leontine hier niet meer op zat te wachten ondanks dat de relatiebreuk niet op initiatief van Leontine was, maar op die van Marco. Dankzij alle schandalen, wilde hij Leontine haar leven teruggeven door haar los te laten. Leontine leerde een nieuwe man kennen en ging verder zonder Marco. Er gingen al een tijd geruchten rond dat ze een nieuwe vriend zou hebben en nu wordt dat dan ook eindelijk bevestigd. De juice koningin Yvonne Coldeweijer deelt interessante scoops over die mysterieuze relatie van Leontine. Het blijkt namelijk dat ze een relatie heeft met een miljonair genaamd John Huiberts. Dat bevestigde één van de spionnen van Yvonne. Leontine en John werden samen gespot op een verjaardag van een vriendin van John. Volgens de spion werd er ook van te voren gevraagd of er geen Marco Borsato gedraaid kon worden…

Leontine Borsato viert verjaardag van zoon Senna

Op haar sociale media laat Leontine weten dat haar zoon, Senna Borsato jarig is. Dat doet ze op een hele liefelijke manier, namelijk met een lang, zoet bericht. Ze plaatst foto’s van Senna van toen hij een baby, peuter, tiener en puber was en natuurlijk een foto van nu. Ze schrijft er een lang bericht bij met daarin hoe trots ze is op haar zoon en hoeveel ze met hem een connectie voelt. Daarbij zegt ze ook dat Senna zo moet blijven stralen zoals hij altijd al gedaan heeft. In de reacties krijgt Senna allemaal felicitaties. Één van de reacties laat zelfs weten dat, dankzij de geboorte van Senna, zij ook hebben gekozen om nog een tweede kindje erbij te nemen. Dat is wel heel bijzonder om te horen.
Leontine Borsato leeft vanuit liefde

Onlangs plaatste Leontine Ruiters, voorheen Leontine Borsato, een video op haar sociale media waarin ze een hele mooie boodschap aan haar volgers meegeeft. In de video zijn heel veel prachtige beelden te zien van landschappen, mensen en Leontine zelf. De video laat stukje voor stukje een quote zien die Leontine een keer meegaf in een interview met Talkies Magazine. De quote gaat als volgt: “Leven vanuit liefde is lief zijn voor jezelf en voor een ander. Iedereen levert een strijd waar de ander niks van weet dus wees aardig voor elkaar”. Heel simpel gezegd, zegt Leontine dus gewoon dat we lief voor elkaar moeten zijn. Het is een mooie boodschap om mee te geven en de beelden die erbij komen samen met de achtergrond muziek, geven een heel rustig en mooi gevoel aan de video.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...