Foto: Leontien Borsato probeert te ontkomen aan Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leontine Borsato zoekt en vindt een nieuw huisje voor haarzelf. Enige eis: ver weg van haar ex Marco. Of wil ze meer?

Leontine Borsato zoekt een nieuw huisje voor haarzelf. Gelukkig heeft ze Facebook en Funda geen enkel probleem om iets te vinden, zolang het maar ver weg is bij Marco Borsato.

Leontine Borsato jaagt via traditionele kanalen op nieuw nest

Leontine Borsato heeft lange tijd na de bekendmaking van het onzedelijke gedrag van man Marco Borsato weinig van haarzelf getoond op sociale media. Ze leek dan ook vooral met rust gelaten te willen worden en dan helpt social media niet echt natuurlijk. Recent doorbrak ze echter die mediastilte op haar account en inmiddels lijkt alles weer als vanouds. Althans, in haar echte leven neemt Leontine radicale stappen. Ze wil namelijk  haar huurhuis waar ze al een tijd enkel met de kinderen woont, verruilen voor een wat bescheidener onderkomen. Zeer waarschijnlijk met het doel om nog verder van Marco te zijn. Maar mogelijk is het krap in huize Borsato. Dat goedkopere alternatief voor haar dure huurhuis van boven de 3000 euro per maand zoekt én vindt ze via Funda. Met een beetje hulp van Facebook. Zo blijkt uit een reactie van haar op een Facebook post waarin een woning wordt aangeboden voor de zachte prijs van net geen vijf ton in Zwanenburg.

Leontine hapt toe en stuurt maar eens gelijk een privébericht om haar interesse te tonen voor het onderkomen. Als het aan haar ligt lijkt het al een “done deal”. De kans is zeker aanwezig dat ze snel in gaat trekken bij dit ideale pand voor single vrouwen. Het lijkt niet al te groot en is ver weg van Marco. Precies waar Leontine naar op zoek is!

leontine huis2

Leontine stelt lage eisen aan nieuw onderkomen

Leontine is dus de moeilijkste niet, vooral niet na maanden een hoge huurlast te hebben gehad. Té hoog blijkbaar. De afgelopen paar maanden waren vast zwaar en wat financiële rust in haar leven zou fijn zijn. Na de aangifte van grensoverschrijdend gedrag van haar man en oud Voice-coach Marco zocht ze vooral vrienden op om haar te ondersteunen. Zowel om haar af te leiden en voor gezelschap. Zo blijkt ook uit een van vele Instagram stories die ze maakt van haar “quality time” met vriendinnen. Weekendjes weg en een onderkomen zijn natuurlijk wel maar iets waar zelfs de beste vriendin na verloop van tijd een beetje moe van wordt. Leontine moest daarom door. Geld heeft ze voldoende in ieder geval. Ze was al eerder gescheiden van Marco toen de affaire bekend werd gemaakt in het programma BOOS van Tim Hofman. Daar heeft ze, mits slim aangepakt, vast een redelijk kapitaal aan overgehouden. En ze heeft nog haar eigen baan als actrice en presentatrice waar ze op kan terugvallen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leontine (@leontineborsato)

Marco heeft ook een zoektocht gepland

De timing van Marco kon natuurlijk niet beter (of slechter), want de twee waren net weer samen na de scheiding toen het slechte gedrag van Marco bekend werd gemaakt. De koffers stonden mogelijk nog half vol klaar in huize Borsato en hierdoor kon ze erg snel weer verkassen richting vriendinnen. Maar nu is Leontine dus echt zeker op zoek naar iets voor haarzelf. Waar Marco juist op zoek is naar een nieuwe baan waarschijnlijk. Naast dat hij is geweerd bij de Voice, lijken concerten ook nog ver weg voor de normaal zo populaire Nederlandse zanger. Zo heeft hij recent zijn complete clubtour toch maar gecanceld en kreeg iedere ticket houder zijn aankoopbedrag teruggestort.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!