Foto: Leontien Borsato probeert te ontkomen aan Marco Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leontine Borsato zoekt en vindt een nieuw huisje voor haarzelf. Enige eis: ver weg van haar ex Marco. Of wil ze meer?

Leontine Borsato zoekt een nieuw huisje voor haarzelf. Gelukkig heeft ze Facebook en Funda geen enkel probleem om iets te vinden, zolang het maar ver weg is bij Marco Borsato.

Leontine Borsato jaagt via traditionele kanalen op nieuw nest

Leontine Borsato heeft lange tijd na de bekendmaking van het onzedelijke gedrag van man Marco Borsato weinig van haarzelf getoond op sociale media. Ze leek dan ook vooral met rust gelaten te willen worden en dan helpt social media niet echt natuurlijk. Recent doorbrak ze echter die mediastilte op haar account en inmiddels lijkt alles weer als vanouds. Althans, in haar echte leven neemt Leontine radicale stappen. Ze wil namelijk  haar huurhuis waar ze al een tijd enkel met de kinderen woont, verruilen voor een wat bescheidener onderkomen. Zeer waarschijnlijk met het doel om nog verder van Marco te zijn. Maar mogelijk is het krap in huize Borsato. Dat goedkopere alternatief voor haar dure huurhuis van boven de 3000 euro per maand zoekt én vindt ze via Funda. Met een beetje hulp van Facebook. Zo blijkt uit een reactie van haar op een Facebook post waarin een woning wordt aangeboden voor de zachte prijs van net geen vijf ton in Zwanenburg.

Leontine hapt toe en stuurt maar eens gelijk een privébericht om haar interesse te tonen voor het onderkomen. Als het aan haar ligt lijkt het al een “done deal”. De kans is zeker aanwezig dat ze snel in gaat trekken bij dit ideale pand voor single vrouwen. Het lijkt niet al te groot en is ver weg van Marco. Precies waar Leontine naar op zoek is!

leontine huis2

Leontine stelt lage eisen aan nieuw onderkomen

Leontine is dus de moeilijkste niet, vooral niet na maanden een hoge huurlast te hebben gehad. Té hoog blijkbaar. De afgelopen paar maanden waren vast zwaar en wat financiële rust in haar leven zou fijn zijn. Na de aangifte van grensoverschrijdend gedrag van haar man en oud Voice-coach Marco zocht ze vooral vrienden op om haar te ondersteunen. Zowel om haar af te leiden en voor gezelschap. Zo blijkt ook uit een van vele Instagram stories die ze maakt van haar “quality time” met vriendinnen. Weekendjes weg en een onderkomen zijn natuurlijk wel maar iets waar zelfs de beste vriendin na verloop van tijd een beetje moe van wordt. Leontine moest daarom door. Geld heeft ze voldoende in ieder geval. Ze was al eerder gescheiden van Marco toen de affaire bekend werd gemaakt in het programma BOOS van Tim Hofman. Daar heeft ze, mits slim aangepakt, vast een redelijk kapitaal aan overgehouden. En ze heeft nog haar eigen baan als actrice en presentatrice waar ze op kan terugvallen.

Marco heeft ook een zoektocht gepland

De timing van Marco kon natuurlijk niet beter (of slechter), want de twee waren net weer samen na de scheiding toen het slechte gedrag van Marco bekend werd gemaakt. De koffers stonden mogelijk nog half vol klaar in huize Borsato en hierdoor kon ze erg snel weer verkassen richting vriendinnen. Maar nu is Leontine dus echt zeker op zoek naar iets voor haarzelf. Waar Marco juist op zoek is naar een nieuwe baan waarschijnlijk. Naast dat hij is geweerd bij de Voice, lijken concerten ook nog ver weg voor de normaal zo populaire Nederlandse zanger. Zo heeft hij recent zijn complete clubtour toch maar gecanceld en kreeg iedere ticket houder zijn aankoopbedrag teruggestort.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!