Foto: Leonie ter Braak is pittig lustobject bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mannen van VI Vandaag hebben eindelijk een plekje ingeruimd aan tafel voor Leonie ter Braak! Dat vertrouwen betaalt de blonde presentatrice dubbel en dwars terug…

Leonie ter Braak mag na lang wachten eindelijk aanschuiven bij Vandaag Inside. Dat is niet zomaar iets, want de mannen van het programma worden nog wel eens gevreesd. Leonie hoeft echter niet bang te zijn. Ze loopt echter wel het risico dat René en Johan tot over hun oren verliefd worden! Gelukkig is Leonie pittig genoeg om de mannen van repliek te voorzien!

Leonie ter Braak krijgt eindelijk kans

Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee ontvangen de blondine samen met auteur Wierd Duk. Door de vlotte babbel en soms wat grote mond van Leonie past ze goed bij de heren. Leonie neemt geen blad voor de mond en zegt lekker wat ze wilt, precies hoe we haar kennen: een nuchtere blondine met een uitgesproken mening. En daar houden de mannen van het programma wel van. Leonie kan wel tegen een stootje, en kan er ook een teruggeven! Daarom is het zo gek dat Leonie niet eerder aanschoof, nadat er in december vorig jaar al aangekondigd werd dat ze ‘vast’ onderdeel van VI zou worden. Bij het uitnodigen van vrouwelijke tafelgasten werd steeds de voorkeur gegeven aan anderen, zoals bijvoorbeeld Roos Schlikker. Misschien had Leonie nog geen tijd, of wilde VI dit blonde kijkcijferkanon pas van stal halen als het écht nodig was! Blonde tafeldames scoren namelijk bij het programma, kijk maar wat er met de kijkcijfers gebeurt als Hélène Hendriks aanschuift!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak)

Leonie gedraagt zich niet naar leeftijd

Onlangs deelde Leonie een wel heel spannend kiekje op haar Instagram account. Ze plaatste een foto waar ze in een weiland staat, en er nogal wat huid zichtbaar is. Ze is duidelijk trots op deze foto en deelt hem daarom ook. Is de 41-jarige presentatrice te oud voor dit soort gedrag of moet dit gewoon kunnen? Als zij zich er goed bij voelt, dan moet niemand haar tegenhouden toch? In ieder geval is het duidelijk dat de mannelijke volgers het geen erge foto vinden; ”Wat ben je toch een heerlijke vrouw”, ”Geweldig”, ”Hele mooie en stoere foto”. Je kunt ervan uitgaan dat René en Johan deze foto’s ook onder ogen gekregen hebben. Ze gaan er tijdens VI sowieso op terugkomen!

De lange carrière van Leonie ter Braak

Je kan Leonie ter Braak kennen van het programma Hufterproef, ze presenteerde het tweede seizoen. In Hufterproef stellen ze doodnormale burgers op de proef. In verschillende experimenten onderzoeken ze hoe verschillende mensen reageren op asociaal gedrag van de medemens. Hier komen verschillende reacties uit, nemen de mensen het op voor iemand of laten ze het schieten? Het programma is in ieder geval razend populair. Mensen vinden het ontzettend leuk om te zien hoe de doodnormale mens reageert op zulke situaties. Nieuwere seizoenen worden inmiddels gepresenteerd door Jill Bleiksloot. Het programma is dus nog steeds te zien op televisie. Ook presenteert Leonie de nieuwe spelshow genaamd Van Je Familie Moet Je Het Hebben. Dit doet ze samen met presentator, acteur en tv-persoonlijkheid Leo Alkemade. Beter bekend van het programma Sluipschutters. In dit programma wordt een gast naar de studio gelokt met een smoes. Dan draait de gast zich om, en ziet hij vijftien familieleden. Samen doen ze een spel waar ze geld mee kunnen verdienen. Kortom, Leonie is goed op dreef en voorlopig nog niet van plan om te stoppen. Hopelijk is haar optreden bij VI het begin van een lange samenwerking met de talkshow

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...