Foto: Leonie ter Braak heeft mooi geknipt struikje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak houdt niet van wildgroei! De presentatrice is tevreden over haar tuintje, maar ze lijkt niet helemaal blij met haar broek…

Leonie ter Braak deelt foto’s van haar mooi rond geknipte struik. De actrice deelt deze foto’s via Instagram. Haar pose bij de foto’s spreekt boekdelen. Leonie staat er vrij ongemakkelijk bij, of ze niet weet hoe ze zich moet opstellen. We weten natuurlijk dat Leonie niet vies is van een grapje. Misschien wil ze met deze pose refereren naar haar outfit? Ze zoomt in de volgende foto namelijk alleen nog maar meer in op haar broek, die opvallend in de kreukels ligt. Zou ze later pas gezien hebben dat ze er stiekem niet héél verzorgd uitziet op de foto? Haar bijschrift bij het kiekje is ”Hip and Happening”. Deze zin maakt alleen maar nóg meer duidelijk dat ze refereert naar haar outfit.

Lees ook: Foto: Leonie ter Braak is pittig lustobject bij Vandaag Inside

Leonie staat op voor Oekraïne

Net zoals vele andere bn’ers, staat Leonie ter Braak ook op voor de oorlog in Oekraïne. Zo zet de actrice en presentatrice het volgende op Instagram; ”#Sameninactievooroekraine”, #giro555”. We zagen eerder al veel bn’ers reageren op de situatie in Oekraïne. Onlangs werd er een speciale dag gehouden, waarin veel bekende mensen geld gingen inzamelen voor het land waarin nu oorlog is uitgebroken. De bn’ers belde met donateurs, en motiveerde hiermee andere mensen om ook te doneren. Ze hebben uiteindelijk meer dan 100 miljoen euro opgehaald. Dus ook Leonie zelf heeft gedoneerd en mensen gemotiveerd om te doneren. Een mooi gebaar van de actrice, presentatrice en fotomodel.

Leonie ter Braak zit vaker bij Vandaag Inside

Hoewel Leonie ter Braak niet ontzettend vaak op tv is, kunnen we ons wél steeds vaker verheugen op haar aanwezigheid bij Vandaag Inside. De blondine is één van de weinige Nederlandse vrouwen die aan durft te schuiven bij Johan Derksen, Wilfred Genée en René van der Gijp. Leonie komt net als Johan uit het Oosten, en heeft altijd al een zeer nuchtere blik gehad – zeker vergeleken met andere BN’ers. Kortom, voor een Vandaag Inside-uitzending met Leonie ter Braak ga je graag goed zitten!

Leonie en haar goede voornemens

Leonie had via Instagram een foto gedeeld van haar goede voornemens voor 2022. Dit was als grap bedoeld, want de voornemens sloegen nergens op. Het is eigenlijk wat iedereen altijd zegt dat ie gaat doen in het nieuwe jaar, tegen wat ze eigenlijk doen. Leonie schreef dit op en plaatste hier een foto van. Zo stond er onder andere op het briefje; ‘afvallen’. Die vervolgens van 10 kg afvallen, doorgestreept werd naar 5, en vervolgens weer doorgestreept naar 1 kg. Ook waren 2020 en 2021 doorgestreept, dus dan is dit het derde jaar op rij dat ze het probeert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!