Foto: Leonie ter Braak deelt foto in afgezakt topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak deelt wat opvallende kiekjes via Instagram. De blondine gaat bijna uit de kleren tijdens deze pikante fotoshoot.

Leonie ter Braak deelt opvallende beelden via Instagram. De presentatrice poseert vrij pikant, en laat haar topje net niet afzakken. Samen met partner Floris poseert ze rustig verder. Wat is de gedachte achter deze spontane, pikante fotoshoot?

Leonie ter Braak laat topje bijna afzakken tijdens fotoshoot

Onlangs plaatste Leonie ter Braak wat opvallende kiekjes op haar Instagram account. Op deze foto’s was te zien hoe de blondine een kleine fotoshoot aan het houden was. Alleen één ding was uiterst opvallend aan deze foto’s: Leonie haar topje zakt bijna van haar schouders af. In ieder geval weet ze hem nog goed in bedwang te houden en zorgt ze ervoor dat hij niet volledig afzakt, maar het scheelde maar een haartje. Ze doet deze fotoshoot samen met haar partner Floris Koch, die naast haar zit op de foto’s. Op een van de foto’s doet hij alleen iets verdachts. Hij voelt zowaar aan de privé delen van Leonie. De blondine laat dit echter gewoon toe, want het tenslotte haar vriend. Lachend staan ze op de foto’s. Echte liefde is dit, dat zie je natuurlijk gelijk.

Lees ook: Video: Leonie ter Braak finaal afgezeken door Johan Derksen bij Vandaag Inside

‘Tatta’ Leonie ter Braak binnenkort te zien in nieuwe film

Leonie ter Braak deelt een vermakende video via Instagram. Dit is niet zomaar een video, maar dit is namelijk de trailer van de nieuwe bioscoopfilm, waarin de blondine te zien zal zijn. De film, genaamd ‘De Tatta’s’, gaat over een Nederlands rijk gezin, die in één keer arm worden door een mislukte investering. Hierdoor belandt het gezin in een minder rijke wijk, waar ze moeten zien te integreren. Door de buurt worden ze de tatta’s genoemd, straattaal voor Hollanders. Onze eigen Leonie heeft een plek als een van de hoofdrolspeelsters weten te bemachtigen, en zal vanaf eind december te zien zijn in de bioscoopzalen. Zelf kan ze in ieder geval niet wachten; “Dit is toch een heerlijke trailer 🔥🔥 Zoveel lol tijdens de draaidagen met cast en crew! Vanaf december in de bioscoop“.

Lees ook: Video: Leonie ter Braak finaal afgezeken door Johan Derksen bij Vandaag Inside

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak)

De gewaagde overstap van Leonie ter Braak

Leonie ter Braak kennen we natuurlijk als actrice, model maar ook als SBS-presentatrice. En dat laatste, daar gaat zo snel mogelijk verandering in komen. De blondine maakt namelijk de overstap van SBS, naar RTL. Een gewaagde overstap dus, maar zelf lijkt ze er zeker achter te staan, en haar volgers ook. “Als het in de krant staat dan is het waar, heel veel zin in dit nieuwe avontuur“. Haar bekende volgers zijn in ieder geval erg enthousiast over de overstap. Hélène Hendriks zegt bijvoorbeeld “Gefeliciteerd“, Chantal Janzen komt met “Leooooo” en Bridget Maasland reageert “Gezellig”. Leonie lijkt dus van harte welkom geheten te worden bij haar nieuwe functie, bij RTL.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...