Video: Leonie ter Braak finaal afgezeken door Johan Derksen bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen staat erom bekend dat hij zijn sterke mening niet onder stoelen of banken schuift. Leonie ter Braak was de volgende aan tafel bij VI die flink de wind van voren kreeg…

Johan Derksen is iemand die nooit uit het nieuws weg te krijgen is. De laatste tijd is het vooral vanwege ruzies en onenigheden met tafelgasten…

Johan Derksen kraakt HLF8 van Leonie ter Braak volledig af

Dat Johan Derksen geen fan is van HLF8 is inmiddels wel gebleken. Bijna elke week komt hij wel met een betoog waarom de nieuwe talkshow het niet gaat maken. Eerder zat Hélène Hendriks al niet veilig aan tafel. Johan maakte het programma met de grond gelijk: “Dat programma moet van de buis!”. Het is natuurlijk makkelijk schieten op een programma wat het qua kijkcijfers niet zo goed doet, zeker als je zelf de best bekeken talkshow van het land hebt. Leonie ter Braak valt tijdelijk als host in voor Johnny de Mol. Als host is het natuurlijk niet leuk om live op televisie aan te moeten horen dat je show slecht is. Leonie gaf aan dat ze er wel aan gewend is van Johan inmiddels. Toch blijft het jammer en geeft ze zelf ook aan dat het programma nog een beetje zoekt naar een eigen identiteit. In de wandelgangen van de Vandaag Inside studio krijgt ze van Wilfred Genee nog een aantal tips.

Ophef rond uitspraak Johan Derksen over Thierry Baudet

Het maakt hem absoluut niet uit wat mensen van hem vinden. Dat is aan de ene kant een kwaliteit van Johan Derksen, aan de andere kant zorgt het soms voor uitspraken die hij beter niet kan doen. Zo dook er op Twitter een video op waarbij Johan Derksen oproept tot het liquideren van Thierry Baudet. Dit fimpje ging viraal en het Forum voor Democratie reageerde er zelf op, ze bereiden een aangifte voor. Het lijkt echter alsof de meeste mensen niet de tijd genomen hebben het hele fragment te kijken. Johan herstelt namelijk meteen zijn uitspraak, hij bedoelde elimineren. Dat betekent dat Baudet volgens hem uit de kamer geschopt moet worden. Hoe dan ook zorgt de uitspraak van Derksen er wederom om dat er een hele rel rond de bromsnor ontstaat.

Vandaag Inside krijgt eigen live show in de Ziggo Dome

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp lijken soms niet te stoppen. Programma na programma op televisie, zelfs wanneer er ontzettend vaak gedoe is rondom te show. Nu gaat het trio zelfs een eigen live show voorbereiden. Op 11 december is het zover. In de Ziggo Dome gaan de mannen, samen met een aantal vrienden van de show, het publiek vermaken met leuke anekdotes en messcherpe analyses. Eigenlijk precies zoals we de drie kennen. De live show is ontzettend populair, tijdens de ticketverkoop ging de site van Vandaag Inside door drukte zelfs even offline!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!