Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

De hoogzwangere Marieke Elsinga gaat ondanks haar zwangerschap nog steeds naar de sportschool. Ze heeft er zelfs zó veel voor over dat ze door de regen lopen geen probleem vindt. Bovendien laat de presentatrice zien dat ze ondanks die buik nog aardig lenig is!

Marieke Elsinga geniet van het verkoelende water

Marieke Elsinga heeft net een dampende workout achter de rug. Gelukkig kan ze alle zweetdruppels gelijk van zich afspoelen. Terwijl veel mensen een hekel hebben aan regen is Marieke helemaal klaar voor de herfst en het daarbij horende druilerige weer. De regen vindt ze zelfs helemaal niet erg, maar juist lekker. Kom maar op met die herfst! Terwijl ze een legday achter de rug heeft, heeft Marieke nog steeds genoeg energie om achteraf lekker naar huis te lopen. Wat een energie heeft deze hoogzwangere dame!

 

Marieke Elsing laat diepe squat zien

Wanneer je in de sportschool bent moet je natuurlijk even een selfie maken. Mensen moeten weten dat je bent gaan sporten. Ook de mooie brunette doet hier aan mee. In een verleidend topje maakt de knappe radiopresentatrice een selfie in de sportschool. Door lenig door haar knieën te gaan zorgt ze ervoor dat je haar hoogzwangere buik niet meer ziet. Door deze prachtige foto zou je zelfs niet meer denken dat ze überhaupt zwanger is! Hoogzwanger of niet, lenig is ze nog steeds en iedereen mag het weten.

Marieke Elsinga praat met haar eigen poes

In een soort foetus houding ligt Marieke op de stoel. Met haar eigen poes naast zich is ze aan het lezen. Ze laat weten aan haar poes “Oké, nog 1 verhaaltje dan”. Wanneer vrouwen zwanger zijn veranderen ze altijd een beetje. Het lijkt er nu op dat Marieke Elsinga zelfs zo is veranderd dat ze al aan haar poes gaat voorlezen. Aangezien de poes niks terug kan zeggen is het goed publiek om te oefenen met voorlezen. Een beetje oefenen kan geen kwaad aangezien ze hoogzwanger is.
Marieke Elsinga wordt stiekem bekeken

De baby van Marieke Elsinga is nog niet geboren, maar ze is er al enorm druk mee bezig. Terwijl ze aan haar volgers wilt laten wat voor baby kleding ze heeft gekocht wordt ze stiekem bekeken. Haar poes staat namelijk heel stiekem te gluren. De radiopresentatrice kan niets meer doen in haar eigen huis of ze wordt al bekeken. Misschien is de poes wel jaloers dat er iemand nieuws in het huis komt wonen. Pas maar op Marieke!

Marieke Elsinga is bezig aan een warme workout

De brunette blijft maar gaan. Er staat letterlijk geen rem op haar. Waar sommige mensen altijd een excuus zoeken om niet naar de sportschool te hoeven gaan, gaat Marieke zelfs nu ze hoogzwanger is nog steeds door. Veel vrouwen hebben dan ook enorm veel respect voor Marieke Elsinga dat ze gewoon blijft sporten. Het ziet er in ieder geval uit als een zeer intense workout!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!