Foto: ‘Kreunende’ Maan de Steenwinkel drinkt heetste drankje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een coffee-to-go halen was nog nooit zó spannend voor Maan de Steenwinkel! Ze werd door de barista helemaal verkeerd ingeschat, wat tot een spannend foutje leidde…

Maan de Steenwinkel heeft spannende bijnaam

Het is letterlijk een heet begin van de dag voor Maan de Steenwinkel. Zo was de zangeres waarschijnlijk onderweg naar een afspraak op haar fietsje of even erop uit om boodschappen te doen. Het was wellicht een lange zware nacht voor Maan want in de ochtend had de blondine zin in een lekker bakje koffie om wakker te worden. En wat is handiger dan even een coffee-to-go af te halen bij een tentje. Bij veel koffiezaken zoals Starbucks vragen ze dan om je naam zodat ze makkelijk de koffie kunnen aangeven aan de juiste persoon na het maken. Dit kan nog wel eens resulteren in een spelfoutje of twee. Toch is Maan haar naam niet zo heel ingewikkeld om te spellen maar blijkbaar voor deze barista wel. De barista heeft Maan namelijk als ‘Moan’ op de koffiebeker van de zangeres geschreven. Wellicht was het ook wel een leuk grapje want in het Engels betekent het natuurlijk ‘kreun’. Zo werd Maans ochtend ineens wel heel spannend!

Maan de Steenwinkel hete koffie

Lees ook: Foto: Is dit de nieuwe bekende vriend van zangeres Maan de Steenwinkel?

Maan de Steenwinkel doet ingewikkeld dansje

Eén van de hoogtepunten van de optredens van zangeres Maan de Steenwinkel zijn misschien wel de spannende dansmoves die ze altijd laat zien. Zo kan Maan natuurlijk heel goed zingen, maar wordt het hele optreden toch wel echt een ‘show’ door de dansjes van Maan en haar achtergronddanseressen. Vaak staat er ook nog een flinke ventilator op het podium waardoor Maan haar haren helemaal wild mee bewegen. Uiteraard moeten al deze moeilijke dansjes wel worden ingestudeerd. Want elk nummer vraagt om een eigen choreografie en verschillende danspasjes. Hiervoor staat Maan uren in de dansstudio om de verschillende stappen perfect in haar hoofd te krijgen. Dit keer was het voor Maan haar nieuwste nummer Naar de Maan samen met De Jeugd Van Tegenwoordig. Het filmpje laat Maan haar eerste repetitie zien voor het dansje dat bij de videoclip van het nummer hoort. Je zou niet zeggen dat het Maan haar eerste keer is want ze doet het al bijna vlekkeloos. Samen met haar dansinstructrice gooit Maan haar heupen helemaal los en haar armen gaat de lucht in voor het dansje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel heeft voor het eerst eigen show in Antwerpen

De carrière van Maan de Steenwinkel gaat als een sneltrein. De ene na de andere show is uitverkocht en Maan mag ondertussen spelen op de grootste evenementen. Zo gaf Maan een emotioneel optreden tijdens PinkPop en staat ze op nog dertien andere festivals deze zomer. Het zangtalent van Maan is nu ook onze zuiderburen opgevallen. Maan zegt dat ze er lang op heeft moeten wachten maar ze mag nu eindelijk aankondigen dat ze een show heeft in Antwerpen. Het is dus tijd voor Maan om de grens over te gaan en al haar Belgische fans blij te maken met een optreden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.