Foto: Is dit de nieuwe bekende vriend van zangeres Maan de Steenwinkel?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er gaan al een hele poos roddels rond over het nieuwe liefje van zangeres Maan de Steenwinkel. Nu lijkt het er toch sterk op dat Maan écht een nieuwe vriend heeft gevonden. En dat is wederom een bekende artiest…

Maan de Steenwinkel heeft nieuwe vriend

Het vorige liefje van zangeres Maan de Steenwinkel was natuurlijk DJ Tony Junior. Het setje had een leeftijdsverschil van zeven jaar maar Maan en Tony waren een hele tijd dolgelukkig. Na tweeënhalf jaar hield de relatie toch op, maar Tony Junior liet af en toe wel merken dat hij altijd van Maan zal blijven houden. Zo hing er zelfs van Maan ingelijst boven zijn bed. Gelukkig ging Maan vrolijk verder met haar leven, en de zangers werd aan heel veel mannen gekoppeld afgelopen tijd. Zo gingen er zelfs wilde geruchten over Maan en Marco Borsato. Gelukkig lijkt er nu eindelijk meer duidelijkheid over het liefdesleven van de zangeres. Iedereen is ook altijd opvallend nieuwsgierig over Maan haar liefdes dus waarschijnlijk heeft de brunette geprobeerd het een beetje stil te houden. Toch duikt er nu via roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een foto op met bewijs!

Heeft Maan de Steenwinkel relatie met Karel Gerlach?

Op het Instagram account @LifeofYvonne deelt de juicekoningin dat ze via haar spionnen opgevangen heeft dat Maan een nieuwe relatie zou hebben. Volgens Yvonne Coldeweijer is dit met Karel Gerlach van de populaire Nederlandse jongensband Goldband. De twee zouden samen zijn gespot in de Parade in Amsterdam. Volgens de bronnen van Yvonne waren ze hier uitgebreid aan het zoenen in de club tijdens een silent disco. Karel Gerlach is 28 jaar en momenteel heel druk bezig met zijn carrière met de band. Het gaat heel goed met Goldband; ze hebben in korte tijd een aantal grote hits gescoord, zoals Noodgeval en Witte Was. Je kan dus wel stellen dat Maan en haar nieuwe liefje een aantal interesses delen.

Dit is Karel Gerlach van Goldband:

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel deelt gloeiend hete beelden van clipshoot met oude bekenden

Maan en nieuwe liefje ook gespot op festival

Nu het gerucht eenmaal de wereld is blijft het maar binnenstromen met nieuwe informatie over het liefdesleven van Maan de Steenwinkel. Zo kan iedereen het natuurlijk niet laten om een beetje extra op te letten in omgeving Amsterdam om misschien wel een glimp van Maan en Karel op te vangen. Een aantal volgers van Yvonne Coldeweijer is dit in ieder geval gelukt want de twee zijn ook hand in hand gespot op de Magere Brug. Daarbij deelt iemand ook nog dat Maan tijdens de avond van de Silent Disco zo dronken was dat ze nauwelijks kon lopen. Het gaat nog even door met alle verhalen en die worden nu ook bevestigd met een foto. Een oplettende volger zag Maan namelijk samen met Karel op het grote festival Down The Rabbit Hole. Hier moest Karel Gerlach ook optreden met Goldband dus een goede reden voor Maan om mee te gaan. Het lijkt erop dat het koppel daarna nog zelf in het publiek is gaan staan om te genieten van de muziek. Op de foto van LifeofYvonne zie je dat Karel met zijn armen om Maan heen staat.

Maan de Steenwinkel met Karel Gerlach

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!