Foto: Korte jurkje van Romee Strijd laat rondingen perfect zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd is één van de knapste vrouwen in Nederland. Met deze prachtige foto van haar rondingen bewijst ze dat maar weer eens. 

De knappe blondine deelt wel één hele spannende foto. Haar rondingen komen perfect uit de verf. Het is niet gek dat al haar volgers met schuim in de mondhoeken naar deze foto kijken. Wat een prachtdame is Romee Strijd ook.

Romee Strijd weet hoe je er perfect uit moet zien

De knappe Romee Strijd is van beroeps een model. Dit is ook goed te zien wanneer je naar haar foto kijkt. Er is geen enkele professional aanwezig, maar de beeldschone model weet alsnog de perfecte pose te vinden. Met deze perfecte pose komen haar rondingen enorm goed naar voren. De blondine is namelijk hoog zwanger. Ze is waarschijnlijk samen met haar vriend even een lekker stukje wandelen en een frisse neus halen. Wanneer je zwanger bent is bewegen heel belangrijk. Dat is wat de knappe blondine nu ook aan het doen is. In een superkort jurkje loopt ze door de wijk. Met een beeldschone glimlach op haar gezicht geniet ze volop van dit blokje om. Het is dus nog even afwachten, maar binnenkort heeft Romee Strijd haar gezinnetje met één persoon uitgebreid.
Vriend van Romee Strijd maakt haar dolgelukkig

Een tijdje terug heeft de vriend van Romee Strijd, Laurens van Leeuwen, haar ten huwelijk gevraagd. Hier heeft de knappe blondine vol overtuiging ‘JA’ op gezegd. Nu een paar maanden later lijkt ze nog steeds dolgelukkig te zijn met haar vriend. Nu hun tweede kind op komst is, kan hun leven niet meer stuk. De knappe blondine is ook al vanaf haar 15e samen met vriendlief. Niks lijkt het liefdeskoppel kapot te kunnen maken. In een enorm verleidelijk setje laat Romee Strijd, samen met haar vriend, haar volgers weer even verwennen. Zelfs nu ze hoogzwanger is, blijft ze een parel om te zien. Geen wonder dat zoveel mannen gek zijn op haar.
Romee Strijdt heeft oplossing gevonden voor het zwangerschap

Elke vrouw weet uit eigen ervaring, of door een persoon dichtbij haar, dat zwangerschappen enorm zwaar kunnen zijn. Wanneer de baby is geboren begint het allemaal eigenlijk pas. Veel vrouwen zijn na een zwangerschap helemaal uitgeput. Romee Strijd heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. Voordat de baby is geboren slaapt ze namelijk zoveel mogelijk. Nu ze nog rustig kan gaan slapen wil het knappe model deze slaap zo goed mogelijk benutten. Op deze manier probeert Romee er zo klaar mogelijk voor te zijn wanneer de baby komt. Dit is niet de eerste keer dat Romee Strijdt zwanger is. Het lijkt er nu dus op dat ze van haar fouten heeft geleerd en nu wel genoeg rust pakt. In een lekker pakje zit ze op bed en laat ze weten dat ze gelijk gaat slapen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...