Foto: Knappe schaatsster Pien Hersman (20) showt haar troeven in flinterdunne outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft al veel mooie foto’s online geplaatst, maar deze is toch echt de allermooiste die je hebt gezien. 

Natuurlijk ben je Pien Hersman gewend in allerlei strakke schaatspakjes te zien. En dat ziet er meestal ook wel ontzettend bijzonder uit. Maar die strakke schaatspakjes zijn maar één kant van de ontzettend mooie sporter. Er is nog zo veel meer  te zien bij de mooie dame. En dat bewijst ze wel weer met haar nieuwste foto’s. Daarop laat ze even goed zien hoe mooi ze kan zijn. Pien is een bijzonder mooie dame om naar te mogen kijken, maar wordt nog net even een stukje interessanter vanwege haar strakke pakjes. En die draagt ze natuurlijk maar al te graag voor haar volgers. Laat je verbluffen door de mooie foto’s van de schaatsster hieronder.

De strakke vormen van schaatsster Pien Hersman

Het eerste dat opvalt zijn de strakke vormen van Pien die eindelijk goed op beeld zijn gekomen. Haar broek laat veel van haar mooie achterkant zien. Die is goed in beeld gebracht op de foto hierboven. Van al dat schaatsen heeft Pien zeker wel mooie kadetjes gekregen. Dat is wat al dat trainen met je doet. En de schaatsster is natuurlijk de moeilijkste niet en laat graag zien hoe mooi haar vormen zijn. Al dat trainen is natuurlijk niet voor niets en het zou toch wel een klein beetje zonde zijn als niemand kon zien hoe goed Pien er bij loopt.

Het truitje van Pien Hersman trekt flink de aandacht

Het mooie stofje dat om Pien haar bovenlichaam gewikkeld zit, trekt toch ook wel echt de aandacht. Het bijzondere patroontje hypnotiseert je bijna, terwijl je niet anders kan doen dan staren naar de mooie vormen van Pien Hersman. Het is een zeer bijzonder truitje dat ze absoluut vaker mag gaan dragen. Daar kunnen haar volgers alleen maar gelukkiger van worden als je dat zo ziet. Met haar mooie kleding weet Pien zoals gewoonlijk flink de aandacht van haar fans te trekken en ook nog eens ontzettend goed vast te houden. Als je niet oppast raak je namelijk verdwaald in de mooie foto’s van de schaatsster. Al is dat natuurlijk helemaal niet zo erg.

Pien doet even haar kleding goed op leuke foto

Misschien heeft Pien wel te hard getraind de afgelopen tijd, want haar kleding verschuift een beetje uit zichzelf. Maar dat is geen enkel probleem. Pien trekt haar kleding weer even recht en besluit om gelijk maar een leuke foto van dat moment te maken. Haar blik spreekt ook nog eens boekdelen. De mooie dame heeft een ontzettend intrigerende blik op haar gezicht. Haar ogen kijken speels in de verte. Als je nog niet helemaal weg was van de mooie schaatsster, dan ben je dat na het zien van deze mooie foto’s zeer waarschijnlijk wel geworden. Pien weet met haar mooie plaatjes alle mannen van Nederland weer in haar greep te houden. En daar hoeft ze zoals gebruikelijk maar heel weinig voor te doen. Dat gebeurt bij deze mooie dame bijna als vanzelf.

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Pien Hersman, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!