Foto: Knappe Eva Bruggenwirth vermaakt zich prima zonder haar vriend Nyck de Vries

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nyck de Vries is momenteel erg druk met zich voorbereiden op zijn allereerste F1-seizoen. Zijn vriendin moet zich dus alleen vermaken. 

Vriendin Nyck de Vries, Eva Bruggenwirth, vermaakt zich prima alleen

Terwijl Nyck zich in alle drukte opmaakt voor zijn eerste F1-seizoen, is zijn vriendin Eva Bruggenwirth duidelijk nog met andere dingen bezig. Ze moet het voorlopig even zonder haar bekende vriendje doen. Maar dat geeft wel lekker de ruimte om weer wat leuke dingen met vriendinnen te ondernemen. Zo maakte Eva een tripje naar Ameland en ging ze vervolgens door naar Parijs. De grote vraag is dus of ze haar tijd voornamelijk met vriendinnen gaat doorbrengen of dat we haar, net als Kelly Piquet, tijdens de races aan het asfalt gaan zien. Tijd zal het leren.

Lees ook: Video: Dit is de auto waarin Nyck de Vries zijn eerste F1-seizoen rijdt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Bruggenwirth (@evabruggenwirth)

Eva Bruggenwirth maakt met vriendinnen Ameland onveilig

Nu Nyck te druk is om met haar op vakantie te gaan, heeft Eva haar vriendinnen maar opgetrommeld om het eiland Ameland onveilig te maken. En dat lukt de dames aardig. Ze hebben het prima naar hun zin als je de foto’s zo moet geloven. Zonder Nyck een weekendje weg is dus geen probleem. En als Eva nog advies nodig heeft hoe ze het beste om kan gaan met de momenten dat Nyck te druk is, dan kan ze altijd nog advies vragen aan Kelly Piquet. Die heeft inmiddels wel ervaring met tijd doden. Haar vriend Max Verstappen is namelijk ook altijd druk met de F1. Voorlopig lijkt het er echter op dat Eva zich prima kan vermaken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Bruggenwirth (@evabruggenwirth)

Eva Bruggenwirth maakt tripje naar Parijs zonder Nyck de Vries

Dat je ook prima zonder je vriend op vakantie kan gaan bewijst Eva Bruggenwirth hier maar weer mooi. De knappe brunette vermaakt zich namelijk uitstekend op haar tripje. Daar heeft ze Nyck helemaal niet voor nodig. Met haar vriendinnen op sleeptouw verkent Eva heel Parijs. En dat bevalt haar best zo. Zonder Nyck aan haar zijde beleeft Eva ook gewoon leuke avonturen. Helemaal in een stad als Parijs, waar altijd wel iets te doen is. Eva hoeft zich geen moment te vervelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Bruggenwirth (@evabruggenwirth)

Nyck de Vries heeft wel geluk met een vriendin als Eva Bruggenwirth

Niet alleen is Eva een erg knappe dame, maar ze vindt het ook niet erg dat haar vriend niet zo veel tijd voor haar kan maken vanwege het najagen van zijn droom. Nyck de Vries heeft het dus wel getroffen met deze prachtige dame. Als hij slim is laat hij haar nooit meer gaan, want zo’n prachtige verschijning als Eva kom je niet zo snel tegen. Misschien dat Nyck straks wel extra zijn best doet op de baan, omdat hij weet dat Eva thuis op hem zit te wachten als hij wint.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!