Foto: Knappe Elodie Verweij haalt Pieter Omtzigt door de mangel en maakt diepe indruk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Politiek verslaggeefster Elodie Verweij weet Pieter Omtzigt wel te prikkelen en maakt hierdoor een goede beurt bij de Nederlandse kijker!

Elodie Verweij is pas net politiek verslaggeefster voor AD, maar maakt meteen een goede beurt. Ook bij de talkshow Humberto, waar Pieter Omtzigt aanwezig was, durft ze erg kritisch te zijn. Ze stelt ook de juiste vragen. Dit viel ook meteen op bij de kijkers die hun complimenten achterlaten op X, voormalig Twitter. Richting het einde van de aflevering heeft ze Pieter zo erg weten te prikkelen met haar sterke vragen, dat hij een geïrriteerde blik richting de camera werpt. Wil jij de blik van Pieter zien? Kijk hieronder voor de hele video.

Werkzaamheden Elodie Verweij

Elodie is pas sinds januari 2024 werkzaam als politiek verslaggeefster voor het AD. Maar wat heeft zij hier voor eigenlijk allemaal gedaan? Elodie is misschien wel knap en blond, maar dom is ze zeker niet. Ze heeft namelijk een gymnasium diploma, hierna heeft ze gestudeerd op de universiteit van Tilburg. Na haar studie is ze vooral bekend geworden als chef politiek bij Jinek. In deze afleveringen is zij zeker niet aan iedereen voorbij gegaan. Niet alleen door haar politieke toevoegingen, maar ook zeker door haar looks wordt ze opgemerkt door de kijkers. Dat is natuurlijk ook niet geheel onlogisch, aangezien de blondine er stralend uitziet én de perfecte glimlach heeft.

Elodie Verweij

Elodie Verweij is gek op vakantie en uitjes

Op het Instagram account van Elodie is te zien dat ze ervan houdt om op vakantie te gaan en leuke uitjes te plannen. Er gaat bijna geen post op haar account voorbij waar ze niet lacht. Ze deelt de mooiste plaatjes van haar vakanties in de mooiste outfits. Wil jij de stralende lach van Elodie Verweij vaker zien? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram.

Elodie Verweij

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.