Foto: Kletsnatte Maan de Steenwinkel volledig in extase

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel lijkt wel héél intens te genieten van deze vochtige omgeving…

Maan de Steenwinkel is helemaal van de wereld! Waar de zangeres precies is, lijkt ze zelf niet eens te weten. Toch is ze enorm in haar nopjes – vooral met zichzelf. Dat ziet er zó uit!

Maan de Steenwinkel bijt verleidelijk op haar lip

Maan is bezig met het uitbrengen van haar nieuwe album. Dit doet ze op een opmerkelijke manier. In een duistere omgeving staat de zangeres kletsnat midden in de menigte. De spotlight staat alleen gericht op de beeldschone zangeres. Er wordt duidelijk gemaakt dat Maan het middelpunt is van alle aandacht. Iedereen en alles is gefocust op Maan en dat wilt ze maar al te graag weten. Op het moment dat de spotlight op haar schijnt begint ze verleidelijk op haar lip te bijten. Alle aandacht trekt ze met haar kletsnatte outfitje naar zich toe. Uiteindelijk is dit allemaal reclame voor haar nieuwe album. Dit doet ze wel heel slim!

Maan de Steenwinkel wordt tegen de muur aan gedrukt

Voor Maan haar nieuwe album heeft ze een paar spannende scenes gemaakt. Het lijkt erop dat de mooie zangeres een nieuw vriendinnetje heeft. Op een intieme manier staat Maan leunend tegen de muur. Ze wordt onderdanig tegengehouden door de vrouw in kwestie. De vrouw, Diede Vermeesch, laat Maan geen kant op gaan. Het enige wat Maan nu nog kan doen, is haar zoenen. Het lijkt er dan ook op dat Maan dit van plan is. In één spannend topje straalt ze helemaal in een donkere omgeving. Ook dit is weer reclame voor haar nieuwe album. Er zit wel een soort idee achter alle foto’s. Ze zijn allemaal in het donker en op een verleidelijke manier gemaakt. Zou dit betekenen dat het album van Maan straks ook een donker randje gaat krijgen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel danst uitdagend in de regen

Maan de Steenwinkel heeft een nieuwe videoclip uitgebracht. Dit doet ze in de stromende regen. Kletsnat staat Maan samen met haar vrouwelijke dansers in de spotlight te dansen. Dit ziet er allemaal heel uitdagend uit. De regen zorgt voor een extra spanning bij de dans. In een nat pakje zien alle danseres en vooral Maan de Steenwinkel er aantrekkelijk uit. In een bloot topje druipt de regen over haar buik heen. Het topje is dan ook niet veel dekkend. Met een enorme ketting om haar nek lijkt het beetje op een halsband. De videoclip is het kijken waard!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!