Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten heeft last van opwaaiend rokje op scooter

Gwen van Poorten is kletsnat

Presentatrice Gwen van Poorten staat bekend om haar eerlijkheid. Zo deelt de brunette heel veel over haar leven en lijkt geen vraag of idee haar te gek. Daarbij deelt Gwen ook regelmatig een iets minder perfecte foto om het ‘echte’ leven te laten zien. In tegenstelling tot de influencers die altijd hun foto’s bewerken om er zo mooi mogelijk uit te zien. Dit keer plaatst Gwen weer een lekkere eerlijke foto van zichzelf terwijl het zweet op haar voorhoofd staat. Zo is Gwen naar een festival geweest waarbij ze zichzelf letterlijk in het zweet heeft gedanst. Bij de foto schrijft Gwen dat ze haar eigen lichaamsgewicht in vocht is verloren door het dansen en de warmte. Het is ook niet niks om met tweeëndertig in de volle zon los te gaan.

Gwen van Poorten zweet

Gwen van Poorten gaat los op rave

Naast het feit dat Gwen van Poorten eerlijke foto’s deelt is Gwen ook heel open over haar persoonlijke voorkeuren op festivals. Zo stond Gwen keihard te dansen op de Rotterdamse Rave. Een festival dat bekend staat om de harde techno die ze draaien. Hier zal je geen romantisch muziekje horen maar mag je je oordopjes wel meenemen tegen oor beschadiging. Gwen van Poorten vindt de Rotterdamse Rave helemaal geweldig en kondigde aan er heel veel zin in te hebben. Al zou je misschien denken dat Gwen ook wel van een drankje en misschien andere middelen houd is niks minder waar. Zo heeft Gwen natuurlijk een verleden met het testen van speciale middelen bij het programma en . Toch is de presentatrice al een aantal jaar volledig afgestapt van alcohol en middelen omdat ze zich er zonder veel beter bij voelt. Zo wil Gwen een voorbeeld zijn voor andere mensen die niet meer willen drinken of gebruiken. Mede omdat Gwen zelf altijd last had van een schaamtekater omdat ze dingen deed waar ze later spijt van krijgt is ze volledig gestopt.

Gwen van Poorten doet oproep aan volgers

Het leven als Bekende Nederlander is niet altijd makkelijk. Zo deelt Gwen van Poorten ook de struggle waar zij zelf vaak mee moet dealen in het openbaar als BN’er. De presentatrice deelt veel over haar privé leven op haar Instagram. Hierdoor zie je naar welke feestjes Gwen gaat en waar ze uiteten gaat. Sommige influencers plaatsen daarom expres een dag later waar ze de dag ervoor uit hingen om wat minder op te vallen. Gwen deelt op haar Instagram een aantal dagen voor de Rotterdamse Rave een oproep aan al haar volgers. Zo zou Gwen graag willen dat haar volgers een keertje niet allemaal op haar af komen, omdat ze graag wil dansen en van het moment kunnen genieten. De brunette deelt dat ze zelfs weleens eerder is weggegaan van een feestje omdat er steeds maar mensen naar haar toe bleven komen. Gwen zou dus eigenlijk graag als een ‘gewoon’ iemand aan willen worden gezien. Helaas is de boodschap nog niet goed overgekomen want Gwen deelt onderstaande foto.

Gwen van Poorten oproep

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!