Foto: Gwen van Poorten heeft last van opwaaiend rokje op scooter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is een hele open vrouw, maar dat ze ook haar benen open zou gooien op de Amsterdamse grachtengordel hadden wij niet verwacht!

Gwen van Poorten was lang een van de presentatrices van S*****n en Slikken, een programma waarin openlijk gepraat wordt over taboeonderwerpen. Dat zorgde vaak voor open en persoonlijke gesprekken. Daarnaast heeft Gwen een podcast waarin ze naar eigen zeggen zichzelf ‘helemaal laat zien’. Toch betwijfelen wij of het de bedoeling was van de reporter om tijdens een ritje op haar scooter de mensen op straat een kijkje onder haar rok te geven.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten heeft meest pikante outfit tijdens Pride Amsterdam

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten flasht hele grachtengordel

Ze dacht rustig een rondje langs de Amsterdamse grachten te maken op haar rode scootertje. Maar Gwen van Poorten had er even niet bij stilgestaan wat ze in de ochtend aangetrokken had. De combinatie van een los rokje en de wind die je voelt op een vlotte scooter zorgde ervoor dat de mooie presentatrice zich goed liet zien aan iedereen op de gracht. Op haar Instagram geeft ze toe dat dit één van haar minder slimme momenten was. Het moet vast een interessant aanzicht geweest zijn.

Gwen van Poorten draagt geweldig pakje

Gwen van Poorten houdt van buitenbeentjes, paradijsvogels, mensen die hun eigen ding doen. Ze komt graag op voor mensen die misschien net buiten het standaard beeld van de maatschappij vallen. Dat wilde ze ook graag laten zien tijdens de Pride week in Amsterdam. Daarom stond ze op één van de boten die door de grachten voer tijdens de Canal Parade. En dat deed de beeldschone presentatrice in geweldig pakje. Op haar Instagram deelt ze een filmpje waarin ze van haar badjas naar een mooie latex outfit wisselt. Van ons mogen meer vrouwen op deze manier hun steun betuigen tijdens de Pride week. Gwen weet zich weer eens uitstekend te kleden tijdens het vrolijke en liefdevolle evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten geniet van festivalzomer

Dat ze een feestbeest is, is geen geheim. Ook deze zomer gaat Gwen van Poorten weer heerlijk los op de mooiste festivals die ons land te bieden heeft. Zo deelt ze heerlijke foto’s waar ze op Defqon 1 te zien is. Ze noemt de sfeer uniek en geniet van de hoeveelheid knuffels die ze krijgt. Geen wonder dat ze er zoveel krijgt, want wie wil de prachtige brunette nou niet in de armen nemen! Ook de Zwarte Cross bleef niet gespaard, Gwen ging er langs en trok daarvoor een waar crosspakje aan! Het staat haar ontzettend goed, zoals deze foto bewijst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen nog niet klaar met strakke pakjes

Maar tussen al die festivals door heeft ze ook nog genoeg tijd voor andere hobby’s. Heeft ze bijvoorbeeld een cursus goochelen gevolgd? Dat zou je bijna gaan denken als je dit heerlijke strakke pakje ziet van Gwen van Poorten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...