Foto: Kletsnatte Bridget Maasland laat zich diep in haar topje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland heeft een nieuwe spannende foto gemaakt waar ze eventjes laat zien hoe kletsnat ze wel niet is geworden. 

Bridget Maasland verbaast volgers met koude douche

De beeldschone presentatrice verbaast haar volgers met een nieuwe spannende foto. Ze heeft een wel heel tropische vakantiebestemming gekozen en bevindt zich in het midden van de rimboe. Natuurlijk bevalt dat Bridget wel en gelijk heeft ze. Er zijn namelijk meer dan genoeg mooie plekjes te vinden waar ze nu is. Ze heeft bijvoorbeeld geen douche, maar kan wel even zich afspoelen onder een waterval. Dat is toch vele malen beter, of niet? Bridget heeft het duidelijk enorm naar haar zin en dat moet natuurlijk even vastgelegd worden. Maar de foto die Bridget maakt van haar natuurdouche zorgt er wel voor dat ze er zlef erg verleidelijk op komt te staan.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland kiest bijzonder perspectief voor spannende foto

De prachtige presentatrice heeft een wel heel bijzonder perspectief gekozen voor haar nieuwe foto. Ze schiet het prachtige plaatje namelijk een beetje van boven en daardoor zie je eigenlijk veel meer van het prachtige lijf van Bridget dan de blondine misschien in eerste instantie gedacht had. De knappe presentatrice ziet er natuurlijk nog steeds echt heel erg betoverend uit, maar weet in haar strakke bikini op deze manier wel flink de aandacht te trekken. En dat was waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling. De aandacht die Bridget krijgt, zal ze ongetwijfeld niet heel erg vinden. Maar het was niet helemaal de bedoeling natuurlijk. Haar volgers smullen in ieder geval van deze spannende foto.
Bridget Maasland is klaar voor de warme zomer

De aantrekkelijke presentatrice is helemaal klaar voor de warme zomer. De verleidelijke blondine heeft een aantal nieuwe jurkjes gekocht, waar ze er zo goed in uit ziet dat ze zich de hele zomer lang mooi kan presenteren. En dat is natuurlijk zeer goed nieuws voor alle fans van de presentatrice. Die genieten enorm van het heerlijke plaatje van de knappe dame. Met al haar foto’s doet Bridget haar volgers ook wel een klein beetje een plezier. Ze houdt ervan om hen namelijk een beetje tevreden te houden. Bridget geeft graag een kijkje in haar leven en deelt dan ook lief en leed met haar volgers. De knappe presentatrice is in dat opzicht een open boek.
Bridget Maasland heeft strak jurkje aan de haak geslagen

De knappe presentatrice heeft wat nieuwe kleding gekocht om aankomende zomer even lekker helemaal in los te kunnen. Een van haar nieuwe kledingstukken is dit ongelooflijk strakke jurkje. Daarin kan Bridget heerlijk uitgaan en een dansje wagen, of met haar vriendinnen een terrasje pakken. De mogelijkheden zijn eindeloos. De verleidelijke blondine deelt het pakje natuurlijk wel met haar volgers, dan kan ze namelijk meteen even testen hoe het pakje het doet bij haar publiek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!