Foto: Kimberley Klaver viert feestje in doorzichtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kimberley Klaver is één van de mooiste actrices op de Nederlandse televisie. En deze bloedhete Instagramfoto bewijst ze het opnieuw.

Kimberley Klaver kennen we van SpangaS op Survival en Vechtershart. De bloedmooie blonde is niet te missen op televisie en ook op Instagram wil je haar prachtige plaatjes niet mislopen. Ook in een recente fotoshoot poseert Kimberley in een niets verhullend huidkleurig jurkje.

Lees ook: SpangaS stopt: deze mooie vrouwen werden bekend dankzij de jeugdserie

Kimberley Klaver gaat helemaal los

Doorgaans is actrice en radio-dj Kimberley Klaver redelijk terughoudend op haar populaire Instagram-account. Scrol een paar weken terug en je vindt enkel prachtige beelden van haar kinderen, werk en familie. Dat maakt haar recentste plaatje ook zo’n cadeautje voor haar fans. We snappen natuurlijk wel dat je met zo’n drukke carrière en al die kleine kinderen ook tijd voor jezelf moet maken, en een leuk feestje kan daar zeker bij helpen. En als je dan zo lekker de deur uit bent, ja, dan moet je ook all out. Kimberley lijkt het daar in ieder geval volledig mee eens. De outfit die ze aantrok voor haar recentste uitje laat namelijk helemaal niks aan de verbeelding over.

Kimberley Klaver showt hele lijf in doorzichtig jurkje

De beeldschone blonde poseert in een doorzichtige lange jurk die wel op haar huid getekend lijkt, zo strak. Je kan namelijk echt alle vormen zien van haar prachtige . Je mond valt ervan open. Met een kleine glimlach kijkt Kimberley door haar wimpers zwoel naar de camera. De verleidelijke schoonheid maakt het plaatje compleet met de onthullende jurk en hoge hakken. Je kan je ogen simpelweg niet van haar af houden. Kimberley showt strakke benen en een platte buik en alles daar boven laat ze ook volledig zien. Met hoe weinig het jurkje eigenlijk bedekt, en de kleur er bovenop, vergeet je regelmatig dat de prachtige actrice überhaupt kleding aan heeft! Met zo’n strak lijf snappen wij ook volkomen dat ze dit jurkje erbij aantrekt, want waarom zou je dat verhullen? De inzoomende kijker zal opvallen dat Kimberley zelfs nóg een extra cadeautje aan haar razend enthousiaste fans geeft: de bloedmooie blonde lijkt namelijk geen te dragen… Wat een traktatie!

Kimberley Klaver verklaart liefde aan haar lijf in Instagram-post

Dat Kimberley Klaver nu alweer zo’n prachtig lijf tentoon kan stellen getuigt van intense toewijding aan de sportschool. De 37-jarige schoonheid is namelijk recent nog bevallen van haar tweede kindje! Als één van de heetste moeders van Nederland post Kimberley regelmatig kijkjes achter de schermen samen met haar gezinnetje. Ook haar zwangerschap heeft de blonde uitgebreid gedocumenteerd: zo plaatste ze kort na haar bevalling een onthullende foto op Instagram met ontklede buik. De beeldschone blonde staat zonder topje in haar badkamer en weet zichzelf nog nét te bedekken met haar armen. In de emotionele post vertelt Kimberley over haar nieuw ontdekte liefde voor haar : “Misschien heb ik snel weer een ‘platte buik” misschien niet”, vraagt ze zichzelf af. “Ik kan alleen maar kijken en de schoonheid zien van mijn lijf.” Wij snappen het volkomen.

Het ontstuimige liefdesleven van Kimberley Klaver

Het liefdesleven van Kimberley Klaver houden we al langere tijd nauw in de gaten. De Amstelveense schoonheid had eerst een moeizaam huwelijk met Bas Schothorst en ging er kort daarna vandoor met de ex van een, inmiddels voormalig, beste vriendin. Kimberley had het zelfs zó moeilijk met verliefd zijn op de ex-beau van een vriendin dat ze er therapie voor gevolgd heeft. Het stel kon elkaar echter niet ontwijken en ze zijn onlangs dolgelukkig in het huwelijksbootje gestapt, inclusief twee kleine kinderen. Een gelukkig einde aan het onstuimige liefdesleven van de bloedmooie blondine, zo lijkt het.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!