Foto: Kim-Lian van der Meij houdt enorm van handwerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is zangeres, presentatrice, maar ook erg creatief met haar vingers! Geen wonder dat ze een goed staaltje handwerk erg kan waarderen…

Lekker ijverig te werk gaan, dat is is waar Kim-Lian van der Meij van houdt. Wanneer er veel liefde inzit geeft dat een veel beter gevoel!

Kim-Lian van der Meij kneedt lekker met haar handen

Geen fabrieksrommel, geen massaal geproduceerde kleding en vooral geen producten waar geen ziel en zaligheid in zit! Bij Kim-Lian van der Meij scoor je alleen met handgemaakte, eerlijke en duurzame dingetjes. Zelf is ze weg van kneden en duwen in klei. Ze kan dus goed inschatten hoeveel uren werk er in bepaalde items zit. Doordat Kim-Lian regelmatig ook zelf spulletjes maakt krijgt ze alleen maar meer waardering voor mensen hun handwerk. Stop er genoeg liefde en werk in en Kim-Lian is verkocht. Haar voorliefde voor handwerk steekt ze niet bepaald onder stoelen of banken in deze Instagrampost!
Kim-Lian van der Meij lijkt heel erg op haar zus

De brunette woont al een geruimere tijd in Zweden. De mooie zangeres is nu begonnen aan haar werktrip naar Nederland. Je kan je werktrip niet beter beginnen dan een bezoekje brengen aan je kleine zusje. Samen met haar zusje, Kelly van der Meij, hadden ze gezellig de hele avond voor hun alleen. Zou je de twee prachtdames niet kennen dan zou je denken dat het tweelingzussen zijn. Wanneer je de bril wegdenkt zijn het net twee druppels water. Wie weet kan Kelly wel een keer voor Kim-Lian gaan invallen. Niemand die het zou opmerken!
Kim-Lian van der Meij is onder invloed van paddenstoelen

Kim-Lian woont al een lange tijd in Zweden. In Zweden begint de herfst al een stuk eerder dan hier in Nederland. Dit laat de zangeres weten aan de hand van alle paddenstoelen die ze filmt. Ze vindt het helemaal geweldig dat de herfst eindelijk is aangebroken. Ze houdt er zelfs van. De paddenstoelen maken de zangeres helemaal blij. Ze is zelfs zo blij dat ze tussen het vochtige gras op de grond gaat liggen om zo de ideale foto te maken samen met een paddenstoel. Je zou bijna denken dat Kim-Lian de paddenstoelen daarna heeft opgegeten, zo verliefd kijkt ze!
Kim-Lian van der Meij is een heel ander persoon

Kim-Lian is duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt. Ze is niet meer te herkennen, het is gewoon een heel ander persoon. Ze heeft een dubbele onderkin en hele grote ogen gekregen. Ze laat weten dat haar foundation niet goed is uitgesmeerd en haar eyeliner afgeeft. Uiteindelijk moet je niet schrikken en is het maar een filter die de zangeres gebruikt. Het is dus niet echt, maar Kim-Lian van der Meij laat daarom weten dat ze het liefst make-up loos is. Zo heeft ze dus ook nooit last van uitgesmeerde foundation en eyeliner die afgeeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!