Foto: Kim-Lian van der Meij geniet op de grond van beestachtig gezelschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij deelt een stel beestachtige kiekjes via Instagram!

Kim-Lian van der Meij verrast haar volgers met wat aandoenlijke foto’s. De presentatrice geniet overduidelijk van wat harig, beestachtig gezelschap op de vloer van haar huis, en besluit er dan ook lekker tussen te kruipen in haar nachtelijke outfit. Dit vind Kim-Lian het allerlekkerste wat er is, benadrukt ze via haar bericht.

Kim-Lian van der Meij pakt harige beesten stevig vast

Kim-Lian van der Meij is natuurlijk een dame die iedereen en alles lief heeft. We zien de presentatrice dan ook zelden boos en men kent haar als een vrolijke, mooie dame. Nu deelt die vrolijke dame een héél opvallend kiekje, waarop ze lekker plaatsneemt tussen twee uiterst harige beesten. Op de foto die Kim-Lian via Instagram deelt is te zien hoe ze lekker tussen haar twee harige honden in komt liggen. “Het lekkerste lig ik toch laag bij de grond tussen Jinx en Jala“. Op de foto zien we dus Kim-Lian die lekker komt liggen bij Jinx en Jala, haar twee husky’s. Deze twee honden zijn overduidelijk volledig in extase nu hun baasje in zo’n nachtelijke outfit bij hen komt liggen, en ze zouden het liefst willen dat ze nooit meer weggaat. Kim-Lian pakt zich stevig vast tussen deze harige monsters, en besluit ze nog een éxtra dikke knuffel te geven. Ze uit haar liefde op deze manier!

Lees ook: Video: Kim-Lian van der Meij zit onder glibberig goedje na opsluiting met collega

Kim-Lian van der Meij gaat volledig op haar plaat op het ijs

Kim-Lian van der Meij deelde onlangs een stel opvallende kiekjes via Instagram. De presentatrice besloot 2023 goed af te trappen, met een eindje schaatsen. Dus ging Kim-Lian naar een echte schaatshal, om haar schaats-vaardigheden te oefenen. Dit leek uiterst vlekkeloos te gaan, totdat haar dochter ineens kwam mengen. Hier leek Kim-Lian ineens finaal haar balans te verliezen, wat uiteindelijk leidde tot een val op het natte, koude, gladde ijs. Echter leek de presentatrice hier zelf gewoon om te kunnen lachen; “Eerste dansje vh jaar op ’t ijs, en daarna de eerste val vh jaar op ’t ijs“. Ze vervolgd de caption nog met ‘#goals‘, was dit al een goed voornemen van Kim-Lian?

Kim-Lian van der Meij geniet van intense voet-massage

Kim-Lian van der Meij deelde onlangs een uiterst opvallende foto via Instagram. De presentatrice besloot dit jaar voor Kerst niks te vragen, maar ze lijkt wel iets gekregen te hebben! Op de foto is namelijk te zien hoe Kim-Lian met een roze pruik, in een oma-outfit, met haar voeten in een rare machine zit. Deze ‘machine’ bleek een voet-massage machine te zijn, handig, niet? Kim-Lian haar geluk leek niet meer op te kunnen na deze wonderbaarlijke cadeaus; “Very merry Christmas. Niks gevraagd, toch iets gekregen“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.