Foto: Kim-Lian van der Meij geniet op de grond van beestachtig gezelschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij deelt een stel beestachtige kiekjes via Instagram!

Kim-Lian van der Meij verrast haar volgers met wat aandoenlijke foto’s. De presentatrice geniet overduidelijk van wat harig, beestachtig gezelschap op de vloer van haar huis, en besluit er dan ook lekker tussen te kruipen in haar nachtelijke outfit. Dit vind Kim-Lian het allerlekkerste wat er is, benadrukt ze via haar bericht.

Kim-Lian van der Meij pakt harige beesten stevig vast

Kim-Lian van der Meij is natuurlijk een dame die iedereen en alles lief heeft. We zien de presentatrice dan ook zelden boos en men kent haar als een vrolijke, mooie dame. Nu deelt die vrolijke dame een héél opvallend kiekje, waarop ze lekker plaatsneemt tussen twee uiterst harige beesten. Op de foto die Kim-Lian via Instagram deelt is te zien hoe ze lekker tussen haar twee harige honden in komt liggen. “Het lekkerste lig ik toch laag bij de grond tussen Jinx en Jala“. Op de foto zien we dus Kim-Lian die lekker komt liggen bij Jinx en Jala, haar twee husky’s. Deze twee honden zijn overduidelijk volledig in extase nu hun baasje in zo’n nachtelijke outfit bij hen komt liggen, en ze zouden het liefst willen dat ze nooit meer weggaat. Kim-Lian pakt zich stevig vast tussen deze harige monsters, en besluit ze nog een éxtra dikke knuffel te geven. Ze uit haar liefde op deze manier!

Lees ook: Video: Kim-Lian van der Meij zit onder glibberig goedje na opsluiting met collega

Kim-Lian van der Meij gaat volledig op haar plaat op het ijs

Kim-Lian van der Meij deelde onlangs een stel opvallende kiekjes via Instagram. De presentatrice besloot 2023 goed af te trappen, met een eindje schaatsen. Dus ging Kim-Lian naar een echte schaatshal, om haar schaats-vaardigheden te oefenen. Dit leek uiterst vlekkeloos te gaan, totdat haar dochter ineens kwam mengen. Hier leek Kim-Lian ineens finaal haar balans te verliezen, wat uiteindelijk leidde tot een val op het natte, koude, gladde ijs. Echter leek de presentatrice hier zelf gewoon om te kunnen lachen; “Eerste dansje vh jaar op ’t ijs, en daarna de eerste val vh jaar op ’t ijs“. Ze vervolgd de caption nog met ‘#goals‘, was dit al een goed voornemen van Kim-Lian?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Kim-Lian van der Meij geniet van intense voet-massage

Kim-Lian van der Meij deelde onlangs een uiterst opvallende foto via Instagram. De presentatrice besloot dit jaar voor Kerst niks te vragen, maar ze lijkt wel iets gekregen te hebben! Op de foto is namelijk te zien hoe Kim-Lian met een roze pruik, in een oma-outfit, met haar voeten in een rare machine zit. Deze ‘machine’ bleek een voet-massage machine te zijn, handig, niet? Kim-Lian haar geluk leek niet meer op te kunnen na deze wonderbaarlijke cadeaus; “Very merry Christmas. Niks gevraagd, toch iets gekregen“.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.