Video: Kim-Lian van der Meij zit onder glibberig goedje na opsluiting met collega

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij heeft een wel heel bijzonder avontuurtje gehad met haar mannelijke collega. Wat is er hier aan de hand?

De prachtige Kim-Lian van der Meij heeft wel een heel erg spannend avontuur beleefd met een mannelijke collega. Ze zat namelijk een uur lang opgesloten met Kees van der Spek in een escape room. Dat deden de twee voor het programma Code van Coppens, waarin bekende Nederlanders uit verschillende uitgebreide en erg bijzonder vormgegeven en spectaculaire escape rooms moeten ontsnappen. En daar gaat wel eens het een en ander niet zoals je dat verwacht. Zo zitten Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek aan het einde van hun avontuur helemaal onder het . Gelukkig kunnen ze er zelf nog om lachen. Na afloop namen ze voor hun volgers nog even een kort filmpje op. Daar kan je de ravage pas echt goed zien. Het ziet er allemaal erg plakkerig uit zo.

Lees ook: Foto: Kim-Lian van der Meij houdt enorm van handwerk
Kees van der Spek en Kim-Lian van der Meij blijken gouden duo te zijn

Hoewel de twee bekende koppen na afloop van hun avontuur nog staan na te hijgen van de spanning, lijkt het er wel op dat ze de escape room gehaald hebben. Waarom zijn ze anders in zo’n goede bui? Het kan natuurlijk ook dat ze gewoon heel erg genoten hebben van hun avontuurtje in het donker. Er zijn maar weinig mannen die kunnen zeggen dat ze met Kim-Lian van der Meij in een donkere kamer met bezig zijn geweest, maar Kees mag zich nu ook in dat rijtje zetten. Het duo lijkt trouwens echt wel een gouden koppel als ze zo naast elkaar staan; de chemie spat er vanaf. Misschien maar eens tijd om ze samen iets te laten presenteren. Dat zal waarschijnlijk erg vermakelijk worden. Niet alleen voor Kim-Lian en Kees, maar ook voor het publiek. Wat voor programma maakt overigens niet uit. Zet dit duo in een kamer en het wordt vanzelf leuk om naar te kijken.
Tijdens haar ochtendwandeling komt Kim-Lian bij van avontuur

Na haar spannende avontuur in de escape room voor Code van Coppens, moest Kim-Lian even bijkomen. En dat deed ze natuurlijk met een heerlijk ontspannen ochtendwandeling. Met haar hondje aan haar zij, begon Kim-Lian aan een lange wandeling. En dat deed de presentatrice veel goeds. Weer helemaal ontspannen keerde ze terug om weer verder te gaan met de orde van de dag. Kim-Lian heeft wat dat betreft echt twee verschillende kanten. Aan de ene kant is ze een beetje een wildebras die lekker los durft te gaan op camera. Aan de andere kan is ze een erg rustig en teruggetrokken persoon die houdt van lange wandelingen en een boek lezen van tijd tot tijd. Er schuilt dus meer achter Kim-Lian dan je op televisie van haar meekrijgt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.