Foto: Kijkers schrikken enorm van het ontbrekende vingertopje van Hélène Hendriks

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Twitter

Een persoonlijk geheimpje van Hélène Hendriks wordt even flink in de spotlights gezet op X. Kijkers schrikken zich kapot door een ontbrekend vingertopje, waar een piepklein nageltje uit lijkt te groeien…

Op Twitter circuleert een wel héél opmerkelijke foto van Hélène Hendriks. Veel mensen vragen zich af hoe ze dit zo lang verborgen heeft kunnen houden voor de gemiddelde kijker. Nu heeft iemand haar toch weten te ontmaskeren. Hélène heeft namelijk geen vingertopje meer aan haar pink zitten!

Hélène Hendriks mist vingertopje van pink

Dat Hélène Hendriks een stukje van haar pink mist is nog niet eens het raarste van alles. Veel mensen wisten immers al dat de presentatrice ooit een stukje van haar vinger kwijtgeraakt is. Wat het allemaal nog net even iets interessanter maakt, is dat er nu duidelijke beelden van deze vinger op het internet zijn verschenen. Er lijkt zelfs een nagel uit de halve vinger te groeien! Normaal gesproken groeit een nagel bovenop je vinger, maar bij de pink van Hélène gaat dit nu even net wat anders. Bij haar lijkt de nagel in plaats van op haar vinger te groeien, uit haar vinger te groeien. Dit zorgt voor een heel apart beeld. Het lijkt net alsof ze een soort zakmes-vinger heeft. De kijkers zijn zich dan ook helemaal rot geschrokken van deze zeer opmerkelijke foto. De reacties onder de foto zijn dan ook puur genieten. Bekijk de pink met nagel van Hélène hieronder!

Kijkers schrikken zich rot, reacties zijn om te smullen

De mensen die de foto hebben gezien zullen vanavond wel niet meer kunnen slapen, want het ziet er een beetje angstaanjagend uit. Hoe kan het toch dat dit nooit iemand is opgevallen. Ze moet het wel expres verborgen hebben gehouden, want als je het eenmaal ziet, is het onmogelijk om er nog langs te kijken. Zo zijn de kijkers dan ook enorm geschrokken. Mede omdat het er zo raar uitziet, ontstaan er interessante speculaties. Ook houden de kijkers Hélène een beetje voor de gek. Er staan heel wat grove reacties onder de post waar we u toch echt mee gaan besparen, maar de wat mildere reacties luiden als volgt: ”Haal dan in elk geval dat nageltje eraf, dit is ranzig.”, ”Zij snijd sowieso haar eten daarmee.” De andere reacties gaan best ver, dus wil je die ook lezen? Klik dan op deze link.

Hélène Hendriks is vingertopje kwijtgeraakt tijdens hockey

In de reacties worden niet alleen grappen gemaakt, er wordt ook afgevraagd hoe het kan dat de pink van Hélène er zo uitziet. Hélène heeft zelf ook onder het bericht gereageerd. Ze zegt dat ze haar vingertopje is kwijtgeraakt tijdens een hockeywedstrijd. Ze kan er dus helemaal niks aan doen. Wat nou het rare is, is dat niet het hele topje eraf is, maar ongeveer de helft van het topje, waardoor er dus alsnog een nagel uit haar vinger groeit. Veel mensen vinden dat ze het beter gewoon af kan knippen, want dit ziet er natuurlijk uit. Toch lijkt Hélène wel blij te zijn met haar piepkleine nageltje, want het lijkt erop dat ze er zelfs nagellak op heeft gedaan. Het kleine zakmesje heeft namelijk dezelfde kleur als de andere nagels van de presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!