Foto: Kijker smult van blondine Eline de Zeeuw als nieuwe presentatrice van NOS Sport

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nederland is weer een nieuwe presentatrice rijker. De mooie Eline de Zeeuw is de kersverse presentatrice van NOS Sport!

Eline de Zeeuw geeft je al het laatste sportnieuws

Voor diegenen die nog niet bekend zijn met haar naam, houd je vast! Eline de Zeeuw maakt namelijk gigantische sprongen in haar carrière. De NOS-Sportverslaggever maakte onlangs haar debuut als presentator bij het NOS Sportjournaal en NOS Studio Sport. Natuurlijk betekent dat niet dat ze stopt als verslaggeefster, wat ze al geruime tijd met veel plezier doet. De mooie blondine blijft gewoon naar de wedstrijden gaan om live verslag te doen, maar wisselt die tijd af met haar tijd in de studio. En dat is natuurlijk best wel een stap voor Eline. Als je binnenkort dus naar sportnieuws kijkt, dan zie het mooie gezicht van Eline de Zeeuw verschijnen.

Eline de Zeeuw maakt grote stappen binnen de NOS

Sinds 2019 heeft Eline de Zeeuw een prominente rol gespeeld als verslaggever bij NOS Sport, waar ze met haar scherpe analyses en vlotte presentatie verslag deed van grote events en wedstrijden, zoals het EK voetbal, het WK voetbal en de Olympische Spelen. Ze zorgde ervoor dat die evenementen nog interessanter werden om naar te kijken. En dat deed ze ontzettend goed. Met haar werk als verslaggeefster maakt Eline zoveel indruk dat ze nu dus gepromoveerd is tot presentatrice bij NOS Sport. Dat vindt ze zelf natuurlijk nog hartstikke spannend, maar Eline gaat dat ongetwijfeld heel erg goed doen.

Eline de Zeeuw combineert haar hobby’s in haar werk

De liefde voor sport en de passie voor het vertellen van journalistieke verhalen zijn duidelijk zichtbaar in het werk van Eline de Zeeuw. Als verslaggever heeft ze de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal verslag mogen doen van zowel grote als kleine sportevenementen. Daar kreeg de blondine een enorme kick van. Ze vond het ontzettend gaaf om die evenementen bij te wonen. Nu ze de overstap maakt naar de studio van NOS Sport, krijgt ze de kans om haar talent te laten schitteren als presentator. Ze mag het publiek live vanuit de studio op de hoogte houden van het laatste sportnieuws. En natuurlijk maakt dat het sportnieuws gelijk een stukje interessanter.

Bij de NOS kan Eline niets meer fout doen

Hoofdredacteur van NOS Sport, Gert-Jaap Hoekman, is vol lof over Eline de Zeeuw: “Eline is een enorm talent dat de afgelopen jaren heeft bewezen goede sportverhalen te kunnen vertellen, zowel op de radio als op televisie. Bovenal geven we met Eline wederom iemand van onze eigen sportredactie de kans zich door te ontwikkelen als presentator.” Dat is natuurlijk best wel even een verwachting die er aan de mooie blondine wordt gehangen. Maar ze zal die ongetwijfeld waar kunnen maken. Eline heeft namelijk een flinke bak talent in huis. Daarmee blijft ze de kijkers van NOS Sport keer op keer weer verbazen. Eline de Zeeuw gaat je dus ontzettend blij maken de komende tijd met het laatste nieuws omtrent sport. Dan heb je gelijk weer wat leuks om naar te kijken op televisie.

Meer zien van Eline de Zeeuw kan op Instagram

Als je nou nog meer van Eline de Zeeuw wil zien, dan moet je even naar Instagram toe. Daar heeft ze nog veel meer mooie plaatjes van zichzelf staan namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...