Foto: Kelly Piquet trekt haar broek omlaag voor de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet laat haar volgers versteld staan met een zeer onthullende shot. Zo veel details krijgen we niet vaak te zien!

Dat Kelly Piquet een schoonheid voor de tijden is zal niemand meer aan twijfelen. Logisch dus ook dat we allemaal zo veel mogelijk van haar zien! Ons hoor je absoluut niet klagen over fotoshoots. Toch wist Kelly zichzelf recent te overtreffen. Ze mag dan wel vaker bloedhete kiekjes online zetten, deze onthullende shot laat wel heel veel van haar heerlijke figuur zien! Kelly maakt haar fans namelijk helemaal gek en trekt haar broek omlaag op camera.

Kelly Piquet laat fans watertanden met niets verhullende shoot in kleedkamer

Wij snappen volkomen dat Kelly Piquet zonder gene haar kleding uittrekt. Met een figuur als haar kan het natuurlijk niet anders! Werkelijk, wat ons betreft mag Kelly iedere dag wel zonder kleding rondlopen! Een schoonheid als Kelly verdient het gewoon zichzelf in volle glorie aan de wereld te laten zien. Helaas lijkt dat voorlopig nog wel even weg te zijn. Al lijkt Kelly daar zelf ook niet zo van te spreken te zijn! Want als we dit kiekje mogen geloven staat zij echt te trappelen met haar lijf te mogen pronken. Zo kan Kelly het niet laten haar fans een sneak peek achter de schermen van haar kleedkamer te geven. En daarbij maakt ze het flink spannend! Met zwoele blik en kleine glimlach fotografeert Kelly zichzelf namelijk terwijl ze haar kleding uittrekt. Ja, je hoort het goed: we hebben actieshots van Kelly! En daar zijn we natuurlijk flink enthousiast over.

Fans Kelly Piquet gaan wild om spiegelfoto

Je mag namelijk niet elke dag genieten van een half-ontklede Kelly Piquet. En wie krijgt daar nou ooit genoeg van? Logisch dus dat haar fans zichzelf moeizaam kunnen bedwingen. En geloof ons maar, na het zien van deze bloedhete shot kun jij je hartslag ook moeizaam in toom houden. Het is namelijk in één oogopslag duidelijk dat Kelly dondersgoed weet hoe ze een man helemaal gek kan krijgen. Zo kiest ze bewust voor een luchtig stofje dat zich naar al haar rondingen vormt en laat ze de rits van haar topje ook nog eens open. Maar al je ogen gaan toch echt naar één ding. En zie je aandacht maar weer eens weg te trekken van Kelly haar onbedekte buik en heupen! Want de Braziliaanse schoonheid laat echt helemaal niets aan de verbeelding over. Bekijk de foto zelf hier!

Kelly Piquet slaat over in half-ontklede fotoshoot

Zo weet Kelly Piquet haar fans helemaal wild te krijgen met één speelse suggestie. Scherpe kijkers zal namelijk razendsnel opvallen dat we wel heel veel onbedekte huid te zien krijgen in de shot. En gezien de locatie blijft er dan nog maar één conclusie over. Kelly drukt haar broekje namelijk naar beneden en laat haar fans daarbij smullen van haar afgetrainde buik en heupen. En daarbij is geen enkel stofje dat je zicht belemmert! Fans van het supermodel gaan dan ook helemaal wild, want hoe vaak zie je dit nou op je feed voorbijkomen? Kelly mag dan wel vaker niets verhullende shots plaatsen, en pronken met haar heerlijke lijf is ook niets nieuws, maar zonder is toch wel een stapje verder. Wij zijn in ieder geval zeer te spreken over het plaatje. Kom maar door met meer!

Kelly Piquet verwent fans met shots op Instagram

Gelukkig kunnen we tijdens het wachten op de volgende speelse shoot van Kelly Piquet nog smullen van haar Instagram. Want daar gaat het er ook heet aan toe! Zo verwent Kelly haar volgers regelmatig met shots achter de schermen van haar privéleven. En een schoonheid als Kelly ziet er natuurlijk altijd uit om van te watertanden! Geen wonder dat al haar kiekjes om van te smullen zijn. Dat is na het zien van deze recente post wel duidelijk. Zo pronkt Kelly met haar heerlijke in een zowaar doorschijnende jurk! Geloof ons maar: Kelly’s Instagram mag echt niet uit je feed ontbreken. Bekijk haar bloedhete shots zelf hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.