Foto: Kelly Piquet riskeert alles met kortste jurkje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft ervoor gekozen om een oud jurkje weer te delen met haar volgers en dat bracht natuurlijk risico’s met zich mee. 

met deze foto weet Kelly Piquet haar volgers te betoveren

De knappe vriendin van Max Verstappen denkt met veel plezier terug aan haar tijd in Saint-Tropez. Daar wist de knappe brunette zich prima te vermaken tussen de races van haar vriendje in. Terwijl Max zich bezig hield met trainen, oefenen en het rijden van snelle races in de F1, had Kelly de tijd van haar leven. Ze ging erop uit, beleefde het ene na het andere avontuur en trok elke dag weer een nieuw spannend pakje aan. Laatst deelde ze in haar story de herinnering aan deze wonderbaarlijke outfit. Ze had hem een hele tijd geleden aan, maar blijkbaar is Kelly altijd aan het strakke jurkje blijven denken. En niet zonder reden, want het ziet er natuurlijk ontzettend goed uit!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet laat één deel van haar lijf onbedekt op rode loper
Met haar riskante jurkje weet Kelly Piquet flink te verleiden

Kelly Piquet is zelf nog net zo verliefd op dit extreem riskante jurkje als de eerste keer dat ze hem droeg. En haar volgers sluiten zich natuurlijk volledig aan bij die mening. Kelly weet iedereen die naar de foto kijkt volledig ermee te betoveren. Het jurkje brengt wel een aantal risico’s met zich mee. Zo moet Kelly haar best doen om niet aan de boven- én onderkant van het jurkje in de problemen te komen. Daar is het jurkje namelijk wat aan de kleine en korte kant. Kelly geeft dus bijna te veel van zichzelf weg aan haar volgers. Niet dat je hen ooit hoort klagen, maar mogelijk dat vriendje Max Verstappen er een iets groter probleem mee heeft als Kelly zo’n extreem verleidelijk pakje draagt. Voorlopig gaat het allemaal nog goed en weet Kelly zich te gedragen. Maar dat neemt niet weg dat het jurkje een zeer spannend kledingstuk is. Kelly draagt het duidelijk met het doel zoveel mogelijk mensen een hele hete dag te bezorgen. En dat is ontzettend goed gelukt.

Kelly kan enthousiasme voor jurkje maar nauwelijks verbergen

De knappe brunette kan maar nauwelijks verbergen hoe enthousiast ze wordt van dit jurkje. Je ziet het al op de foto, want Kelly glundert helemaal. Ze heeft een prachtige lach waarmee ze lijkt te zeggen hoe blij ze is met dit stukje kleding. Natuurlijk heeft de blik van Kelly ook wel wat ondeugends over zich, maar dat is gewoon hoe het knappe model in elkaar zit. Ze weet met haar verleidelijke blik een groot deel van haar volgers flink te verleiden. En daar hoeft ze niet eens heel erg iets voor te doen. Kelly wordt door haar volgers toch wel gezien als een charmante dame, of ze nu een superstrak jurkje draagt of in een grote hoodie rondloopt. Kelly Piquet ziet er op elke foto ontzettend verleidelijk en aantrekkelijk uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

VI-Sinterklaas bezorgt Merel Ek rode wangen met beschamend cadeau

Merel Ek krijgt van de enige echte VI-Sinterklaas een wel erg interessant cadeautje. De blondine krijgt er zelfs rode wangetjes van...

Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws over zichzelf terwijl ze haar tranen niet meer in bedwang kan houden...

Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Sylvana IJsselmuiden is een ontzettend lieve dame die nu al gigantisch zin heeft in Kerst. Dat viert ze wel blijkbaar zonder broek aan.