Foto: Kelly Piquet poseert in tijdens hete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is, zoals we gewend zijn van haar, niet in eigen land. De knappe brunette is op vakantie en dat wilt ze laten zien ook.

Kelly Piquet is samen met de zus van Max Verstappen, Victoria Verstappen, en de kinderen op vakantie. De beeldschone Braziliaan zoekt weer heerlijk de warmte op. Warm weer betekent daarbij weinig kleding. Dit is precies de combinatie die Kelly Piquet in een heerlijk kiekje laat zien.

Kelly Piquet laat prachtig afgetraind zien

Kelly Piquet deelt wel vaker verleidelijke foto’s van zichzelf. Dit zijn prachtige foto’s van de knappe Braziliaanse schone in de meest mooie jurken. We zien Kelly Piquet alleen zelden met zo weinig kleding aan als op deze foto. Op een hete vakantie poseert ze in haar verleidelijke . Dit is alles behalve verhullend, waardoor er onwijs veel te zien valt. Zo kan je nu pas echt goed zien wat voor afgetraind Kelly Piquet eigenlijk  heeft. Voor een moeder ziet haar buik er verschrikkelijk goed uit. Max Verstappen mag in zijn handjes knijpen dat hij zo’n mooie dame aan de haak heeft weten te slaan. Dat Kelly Piquet nu opeens zo’n verleidelijk kiekje met haar volgers deelt, is natuurlijk genieten geblazen. Max moet wel oppassen dat niet elke single man op de wereld haar een bericht gaan sturen. Want met kiekjes als deze, weet je in ieder geval zeker dat Kelly de aandacht trekt.

Samen met dochtertje geniet Kelly Piquet van hete vakantie

Kelly Piquet geniet volop van haar vakantie. Samen met haar dochtertje, Penelope, zit ze aan het zwembad te genieten. De knappe brunette heeft haar dochtertje een schattig eenhoorn onesie aangetrokken. Zelf heeft Kelly Piquet een niets verhullend badpakje aan. Jammer genoeg bedekt Penelope een groot deel van Kelly’s op de foto, waardoor er veel minder te zien valt dan op eerdere plaatjes. Desondanks is dit een heerlijk kiekje om van te genieten. Kelly Piquet is veel op reis, maar de tijd die ze bij haar familie is, besteedt ze gelukkig goed.

Kelly Piquet kijkt naar zonsondergang in strakke broek

Samen met haar dochtertje Penelope geniet Kelly Piquet van de zonsondergang. Wanneer zij geniet van een prachtig uitzicht doen haar volgers dat natuurlijk ook. Alle mooie momenten worden met haar volgers gedeeld. Kelly Piquet staat bij het zwembad in een strakke broek. De cameraman (Max Verstappen?) doet goed werk. Om de knappe brunette zo van achteren te filmen is zeker geen straf. Met de zonsondergang op de achtergrond is het dubbel genieten.

Kelly Piquet ook in Nederland steeds bekender

Nu Kelly Piquet een relatie heeft met Max Verstappen wordt ze ook in Nederland steeds bekender. Waar ze eerst bekend stond als de dochter van, is ze nu de vriendin van geworden. Dat ze in Nederland steeds bekender wordt is ook door tijdschrift Vogue NL opgemerkt. Ze staat namelijk in de maand januari op de cover van Vogue NL. Met dit prachtige kiekje kunnen mensen haar straks bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.