Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto’s ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich – heel begrijpelijk – niet in te kunnen houden!

Kelly Piquet maakt niet alleen haar volgers helemaal wild met dit bloedmooie kiekje via Instagram! Dit super lage jurkje zorgt er namelijk voor dat zelfs Max Verstappen zich niet meer kan inhouden!

Kelly Piquet maakt volgers wild met uitdagende foto in jurkje

Kelly Piquet is natuurlijk een supermodel als beroep, dus poseren voor een fotocamera kan ze als geen ander. De brunette deelt regelmatig de mooiste kiekjes via Instagram en is dan ook zeker niet bang om eens een keer uiterst voor de camera te verschijnen. Dat laatste, mogen we nu wéér meemaken. De brunette deelt een foto waar ze uiterst uitdagend poseert voor de fans. We zien Kelly in een soort café, leunend over de bar. Terwijl het model met een uitdagende blik de mensen achter de camera verleidt lijkt de aandacht van haar volgers langzaamaan richting haar jurkje te gaan. Kelly draagt een korte, lage jurk met een volledig open voorkant. Hierdoor weet ze alles nog maar nét binnenboord te houden. Waar is Max Verstappen tijdens dit avontuurtje van Kelly?

Lees ook: Exclusief: zéér foto’s van Kelly Piquet in doorschijnende

Max Verstappen super wild door poserende vriendin

Deze absurd lekkere foto van Kelly Piquet, bleef voor Max Verstappen natuurlijk niet onopgemerkt. De coureur wilde tóch even laten weten dat Kelly écht van hem is, en van niemand anders. Nadat het model deze foto plaatste wakkerde er iets aan bij Max, wat hij écht niet leek te kunnen vermijden. De F1-wereldkampioen werd helemaal wild van dit wonderbaarlijke kiekje. Dus besloot hij om een reactie achter te laten, wat zeker niet altijd het geval is onder de foto’s van Kelly. Max reageerde simpelweg met wat hartjes, maar diep van binnen werd hij natuurlijk helemaal gek van het uitdagende model. Waar is Max dan te bekennen op deze foto? Of beleeft Kelly avonturen zonder de coureur?

Kelly Piquet deelt foto’s van hobbelige rit

Kelly Piquet is natuurlijk een professioneel model, dus poseren is wat ze het liefst en het meest doet. Ondanks dat Kelly erg internationaal gaat met haar poseer-kunsten, is het nu tóch eindelijk te tijd voor Nederland om haar even te kapen. De brunette is binnenkort te zien in de NL Vogue, en deelt al wat voorproefjes via Instagram. Één hiervan leek er toch écht bovenuit te springen, waar Kelly besloot om een wilde rit te maken. We zien het model op een motor zitten, en oplettend achteruit kijken. Terwijl ze een uitdagende houding aanneemt probeert ze ook zo stoer mogelijk te lijken op dit voertuig. Gaat Max weer helemaal door het lint van deze nieuwe collectie?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!