Exclusief: zéér foto’s van Kelly Piquet in doorschijnende

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet spendeert haar dag lekker aan het water in de stralende zon! Deze zéér foto’s tonen zelfs haar doorschijnende ..

Kelly Piquet lijkt even lekker een dagje vrij te hebben, en deze dan ook goed door te brengen. Het leek de vriendin van Max Verstappen wel een goed idee om ouderwets een dagje te relaxen aan het strand. Lekker tot rust komen, want al dat werk is natuurlijk ook niet goed voor de bloedmooie brunette. Van dit dagje strand zagen we wat uiterst beelden voorbij komen. Kelly loopt lekker rond in haar doorschijnende ..

Kelly Piquet spendeert dagje strand in

Kelly Piquet is natuurlijk een drukke vrouw. De brunette heeft altijd wel een fotoshoot op de planning staan, of ze moet mee met haar vriend Max Verstappen om weer af te reizen naar allerlei bestemmingen. Als het model dan ooit een dagje vrij heeft, besluit ze die uiteraard goed te benutten, om lekker tot rust te komen. Dit keer leek de brunette dat lekker op het strand te doen. Kelly vond dat ze wel een kleurtje kon gebruiken, dus besloot ze haar beste pakje aan te trekken, en niet langer te wachten om haar voeten in het bloedhete zand te zetten. Uiteraard zijn er een stel kiekjes van dit avontuurlijke middagje van Kelly, en die lijken dan ook alles behalve tegen te vallen. We zien Kelly in haar uiterst badpakje. Dit doorschijnende pak lijkt dé ideale outfit voor zo’n bloedhete stranddag, die alleen nog maar heter wordt gemaakt door onze Kelly. Echter moet Kelly wel uitkijken dat het pak niet te ver openscheurt, want de voorkant is al opengebarsten. Voor de rest leek dit een uiterst geslaagd dagje aan het strand voor Kelly Piquet. De paparazzi kon, helaas voor het model, natuurlijk niet ontbreken..

Lees ook: Foto: Kelly Piquet laat je meespieken in kleedhokje

Foto’s: Coastline Images

Kelly Piquet verwent volgers met spiegelfoto

Kelly Piquet lijkt het nieuwe jaar goed te zijn begonnen! We zijn inmiddels alweer door de eerste maand heen, maar de brunette leek het tóch een goed idee om er snel nog even een nieuwjaars-post uit te gooien. En haar doel is duidelijk; “2023: Good Vibes Only“. Het is dus duidelijk dat Kelly in 2023 alleen maar voor de goede ‘vibes’ gaat, en alle negativiteit mooi achter d’r wilt laten. Die positiviteit trapt ze dan ook zeer goed af met een prachtig kiekje voor haar volgers. Kelly deelt een hoop foto’s, maar ééntje lijkt er toch wel ver bovenuit te springen. We zien Kelly in haar panterprint-. Of het zwemkleding of is, is niet goed te zien, maar is het zeker. Door middel van een prachtige foto met weerspiegeling van het van Kelly poseert ze innig voor de camera. Kelly poseert nog als een écht model, zodat haar het mooiste naar voren komt, en voilà. Ze trapt het nieuwe jaar alleen met goede ‘vibes’ af!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.