Foto: Kelly Piquet lijkt niks onder haar jasje aan te hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft wel wat met spannende outfits. Maar dit jasje zorgt ervoor dat het lijkt alsof ze niks eronder draagt. 

De knappe Kelly Piquet laat wel heel spannende outfit zien

Natuurlijk staat Kelly Piquet er inmiddels wel om bekend dat ze de meest uiteenlopende verleidelijke pakjes draagt. Daarom houden mensen ook zoveel van het model. Ze geeft haar volgers namelijk altijd wel iets om van te genieten. En dat is ook wel het benoemen waard. Kelly heeft op de foto die ze onlangs op het internet plaatste een jasje aan dat maar weinig aan de verbeelding over laat. Zoals je kan zien lijkt het op het plaatje net alsof Kelly helemaal niks onder haar jasje aan heeft. En dat is natuurlijk een beetje gek. Maar de foto ziet er daardoor wel stukken verleidelijker uit. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. De foto is dus een grandioos succes geworden.

Lees ook: Kelly Piquet lijkt totaal ontkleed op deze foto vanuit hotelkamer
Op de video weet Kelly Piquet verleidelijke poses aan te nemen

De knappe brunette weet in de video die ze deelt met haar volgers er wel een verleidelijk potje van te maken. Zo neemt ze precies de houdingen aan die ervoor zorgen dat ze er nog aantrekkelijker uit ziet. Wat vooral opvalt is natuurlijk het jasje van Kelly. Die valt precies zo dat het lijkt alsof ze er niets onder aan heeft. En dat maakt het natuurlijk wel een enorm verleidelijk pakje om naar te mogen kijken. Maar we weten allemaal al lang dat Kelly heel erg goed is in het aantrekken van verleidelijke pakjes. Het si dus absoluut geen verrassing dat Kelly zich op deze manier presenteert. De knappe brunette heeft met haar jasje wel echt een statement gemaakt. Er mag meer verleidt worden! En daar kan je het alleen maar mee eens zijn.
De vriendin van Max Verstappen staat prachtig op de foto

De knappe vriendin van Nederlands coureur Max Verstappen weet zichzelf wel elke keer maar mooi op de foto te zetten. Zo heeft Kelly Piquet helemaal geen professionele fotograaf nodig om zichzelf een beetje verleidelijk op het plaatje te zetten. Het enige wat ze daar echt voor nodig heeft is zichzelf en een camera. Dat merk je wel aan alle verleidelijke foto’s die de brunette maar blijft uploaden. Als het aan Kelly ligt dan stopt ze de komende jaren niet met het plaatsen van aantrekkelijke kiekjes van zichzelf. En waarom zou ze ook? Ze ziet er altijd prachtig uit op de foto. Haar geweldige komt altijd briljant over op de plaatjes die Kelly laat schieten. De vriendin van Max Verstappen hoeft zich nooit zorgen te maken of ze wel mooi op de foto staat. Dat is eigenlijk altijd wel gegarandeerd. Kelly Piquet is een van de meest aantrekkelijke modellen die je ooit op de foto vast kan leggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...