Foto: Kelly Piquet langdurig afwezig na storm van kritiek door bekende vader Nelson Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet, de knappe vriendin van coureur Max Verstappen, is weer eens in opspraak. En deze keer niet vanwege haar mooie foto’s.

De prachtige vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, is weer een beetje in opspraak geraakt. Daardoor heeft ze de afgelopen tijd de anonimiteit opgezocht. Het ligt alleen deze keer niet aan Kelly of de mooie foto’s die zij plaatst op haar Instagram account. Nee, de ophef is ontstaan vanwege haar vader, meervoudig kampioen in de Formule 1: Nelson Piquet. Die had wat minder lieve woorden over voor de concurrent van zijn schoonzoon. Hij zei namelijk zeer racistische dingen over Lewis Hamilton. En die vielen bij de meeste mensen in het verkeerde keelgat. Gelukkig durft Kelly zich weer in het openbaar te vertonen.

Lees ook: Buitenkansje: 33 keer je inzet als Max Verstappen GP van Oostenrijk wint

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Waarom is iedereen zo boos op Nelson Piquet?

De gehele F1 is al de afgelopen tijd over de zeik vanwege de uitspraken van de vader van Kelly Piquet. De drievoudig kampioen, Nelson Piquet, gebruikte in een interview de term ‘neguinho’ om de concurrent van schoonzoon max Vertappen, Lewis Hamilton, aan te duiden. Je kan al raden wat dit n-woord betekend in de vertaling… Dat werd de Braziliaan en populaire schoonvader natuurlijk alles behalve in dank af genomen. In het programma Motorsport Talk sprak de inmiddels gepensioneerde coureur met de presentator van het programma, over de clash tussen Max en Lewis vorig jaar. Daarbij wist Lewis Hamilton, Max volledig van de baan te duwen met een zware crash tot gevolg. Hoewel Max en zijn fanbase hier nog altijd erg boos om zijn, beweert Lewis Hamilton nog altijd niks fout te hebben gedaan.

Oud nieuws voor vader Kelly Piquet

Waarom deze uitspraak nu opeens naar boven komt is nog een beetje een raadsel. De vader van Kelly Piquet deed de uitspraak namelijk al in November van vorig jaar. Natuurlijk greep Lewis Hamilton het moment aan om even uitgebreid op Twitter te klagen over de uitspraken van de schoonvader van zijn directe concurrent. Max zelf bleef redelijk stil rondom de situatie, maar moest uiteindelijk toch afstand doen van de uitspraken, en Kelly verdween eventjes geheel van het toneel. Toch durft de prachtige brunette het weer aan om zich in het openbaar te laten zien. Ze hoopt erop dat de storm rondom de uitspraken van haar vader inmiddels een beetje zijn gaan liggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly lijkt erg relaxed onder de situatie

Ondanks de vele ophef rondom de situatie met haar vader, blijft Kelly Piquet redelijk kalmpjes. Dat moet ook wel, want ze is natuurlijk influencer. Je kan als influencer niet je emotie laten spreken. Straks worden al je sponsors nog boos. En Kelly, die haar best doet onafhankelijk te zijn van Max en zijn fortuin, kan haar sponsoren dus goed gebruiken. Dan maar even je trots inslikken en niks zeggen over de situatie, zelfs als het je eigen vader betreft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!