Foto: Kelly Piquet laat Max Verstappen veel te hard rijden door pikante close-up van haar troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen zit dankzij Kelly Piquet nu wel heel erg diep in de problemen. Wat is er gebeurd? We leggen het haarfijn voor je uit!

Kelly Piquet daagt Max Verstappen wel heel erg uit

Max Verstappen is betrapt in een hele snelle auto. De snelheidsduivel ging zo snel, dat ze momenteel onderzoek gaan doen bij de politie. En dat is wel erg serieus. Natuurlijk is Max Verstappen een goede coureur, maar hij zou juist de gevaren moeten weten van te hard rijden. Wat is er dan allemaal gebeurt dar Max zo’n haast had? Waarom zou hij zó hard gereden hebben? Nou, dat valt wel te verklaren hoor. Hij zag die foto’s van Kelly Piquet en wilde metéén naar huis natuurlijk!

Lees ook: Foto: Kelly Piquet verwent Max Verstappen vlak voor Grand Prix in Nederland

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet heeft wel hele spannende foto’s gemaakt voor Max Verstappen

De prachtige brunette weet altijd wel hele spannende foto’s te maken voor haar vriendje. Met de kiekjes in haar hele strakke badpakje zorgt Kelly ervoor dat Max niks anders wil dan zo snel mogelijk terug naar huis gaan. De knappe brunette weet met haar looks wel meer mensen dan alleen Max Verstappen te verleiden. De aantrekkelijke dame heeft dat effect op bijna elke man die naar haar kijkt. Met haar zeer verleidelijke lichaam weet Kelly Piquet ervoor te zorgen dat alle mannen die haar foto zien gelijk op slag verliefd worden. Die kunnen niet meer helder nadenken als ze haar foto’s zien. Dat effect werkt blijkbaar ook nog steeds op Max verstappen, die ver boven de snelheidslimiet ging om Kelly te bereiken.

Max Verstappen gaat veel te ver

De meest bekende Nederlandse coureur Max Verstappen zorgt voor controverse door in de buurt van Nice een zware overtreding te begaan aan het stuur van een Aston Martin Valkyrie. Natuurlijk kunnen die wagens ongelooflijk hard gaan, maar dat betekent nog niet dat je meteen op zijn hardst moet gaan rijden in zo’n wagen. Op video is te zien hoe Max verstappen een snelheid van 130 km/u haalt. Hij rijdt met die snelheid een tunnel in met een limiet van 90 km/u. Om het nog even erger te maken heeft de bekende coureur slechts één hand aan het stuur. De andere hand heeft Max op het scherm van de auto. Dat is natuurlijk niet zo slim geweest van Max Verstappen. En het heeft ook nog eens gevolgen voor hem. Hij riskeert vervolgd te worden voor het in gevaar brengen van het leven van anderen. Wat zo’n vervolging doet met de race carrière van Max is nog niet helemaal bekend, maar als hij zijn rijbewijs kwijt is, kan dat niet goed zijn voor zijn loopbaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?