Foto: Kelly Piquet laat je meespieken in kleedhokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft weer een paar mooie foto’s online gezet. Ze heeft ze heel stiekem gemaakt. 

Kelly Piquet maakt stiekeme foto in pashokje

De prachtige vriendin van Max Verstappen is een van de meest knappe vrouwen op de planeet. Overal waar Kelly gaat, trekt ze meteen de aandacht. Dat betekent dat alle ogen op haar gericht zijn. als Kelly dus een beetje een leuke foto van zichzelf wil maken, zonder allemaal mensen die meekijken, dan moet ze daar wat slims op verzinnen. Een pashokje is de ideale uitkomst. Zo kijkt er niemand mee met Kelly en kan ze in alle rust foto’s nemen van zichzelf. het voelt allemaal wel een beetje stiekem aan, zo door de gordijntjes, maar Kelly lijkt het met haar blik in ieder geval aan te moedigen.

Lees ook: Kelly Piquet deelt onmogelijk mooie privé foto in badkleding

Kelly Piquet is niet bang voor pottenkijkers achter dun gordijntje

Het knappe model vindt het helemaal niet erg om met de gordijntjes een beetje open zichzelf om te kleden. Dat vindt Kelly juist wel spannend. Bang voor mensen die stiekem meekijken is ze dan ook niet. Sterker nog, ze zet de foto’s van zichzelf gewoon op het internet. Kelly Piquet heeft dus ook een beetje een avontuurlijke kant als je die stiekeme foto’s moet geloven. Max Verstappen mag blij zijn met zo’n vriendin die alles uit de kast haalt voor een spannende foto.

De stiekeme outfits van Kelly Piquet in spannende video

Het knappe model deelt graag alles met haar fans en zo ook haar tijd in het pashokje. Zo laat ze aan al haar volgers zien welke outfits ze allemaal heeft geprobeerd die dag. Het zijn er nogal veel, maar Kelly weet ze allemaal in één video kwijt te kunnen. En ze doet dat ook nog eens op een ongelooflijk verleidelijke manier. Eerst laat ze alleen een beetje van haar lichaam zien, maar stukje bij beetje krijg je steeds meer mee van de wonderschone vriendin van Max Verstappen. De video is dus absoluut het kijken waard. Kelly ziet er namelijk op haar allerbest uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

De uitdagende fotoshoots van Kelly Piquet zijn om te smullen

Kelly Piquet heeft nogal uitdagende fotoshoots de laatste tijd. Eerst moet ze verleidelijk zien over te komen in een heel erg klein pashokje en vervolgens moet ze zien te verleiden vanuit het water, zonder dat haar make-up uitloopt. Gelukkig heeft Kelly tijdens de shoots een heel team achter zich staan die ervoor zorgen dat het model er prachtige uit ziet. En dat lukt tot nu toe heel erg goed. Kelly Piquet weet op al haar foto’s er steeds bijzonder knap uit te zien. Geen wonder dat Max Verstappen gevallen is voor de charmes van deze knappe dame. Kelly bewijst met elke foto dat ze een van de knapste vrouwen op deze planeet is. Haar fotoshoots leveren dan ook telkens weer foto’s op om van te smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..