Foto: Kelly Piquet laat eindelijk zien waarom Max Verstappen op haar gevallen is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, laat eindelijk zien waarom de huidige Formule 1-kampioen op haar is gevallen.

Kelly Piquet (dochter van oud Formule 1-coureur Nelson Piquet) heeft al een geruime tijd een relatie met Max Verstappen. De beeldschone Braziliaan laat zichzelf vaak zien op sociale media. De Braziliaan was ook aanwezig tijdens de GP van Zandvoort om haar vriend aan te moedigen. Dit deed ze samen met haar schoonmoeder en schoonzusje. Nu laat ze op sociale media zien waarom Max Verstappen op haar is gevallen.

 

 

Max Verstappen deelt kind met oud Formule 1-coureur

Max Verstappen is niet de eerste Formule 1-coureur waar de beeldschone Braziliaan een relatie mee had. Voordat Kelly Piquet een relatie had met Max Verstappen, had ze een relatie met een andere Formule 1-coureur. Kelly Piquet houdt zo te zien dus wel erg van de ‘race wereld’. Aan haar vorige relatie heeft ze zelfs een kind over gehouden. Haar kind komt uit een vorige relatie met oud Formule 1-coureur Daniil Kvyat.

Voor Daniil Kvyat is dit alleen maar extra pijnlijk doordat hij in 2016 ook van stoeltje moest wisselen met Max Verstappen. In 2016 zat Daniil Kvyat bij Red Bull Racing en Max Verstappen bij het kleine broertje Toro Rosso. Door de slechte prestaties van Daniil Kvyat werd hij gedegradeerd naar Toro Rosso en Max Verstappen werd toen gepromoveerd naar Red Bull Racing. Max Verstappen heeft dus zijn stoeltje en vriendin in een aantal jaar tijd afgepakt. En de kers op de taart is dat Max Verstappen nu dus ook het kind van Daniil Kvyat aan het grootbrengen is.

Kelly Piquet maakt kennis met Zandvoort

Kelly Piquet was aanwezig bij de GP van Zandvoort om haar vriend, Max Verstappen, aan te moedigen. Dit deed ze echter niet alleen. Samen met haar schoonmoeder, Sophie Kumpen, en schoonzusje, Victioria Verstappen, keken ze allemaal hoe Max Verstappen de overwinning pakte. Het beeldschone model had voor dit evenement haar kledingkast overhoop gehaald en haar beste outfit naar boven gebracht. In een mooi zwart jurkje stond ze te genieten van het mooie weer en de race.

Max Verstappen is voor de race in Zandvoort ook benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau. Ook hier was Kelly Piquet er om hem te steunen. Ze zeggen altijd dat elke man een sterke vrouw achter zich nodig heeft en het lijkt erop dat Max Verstappen zijn vrouw heeft gevonden. Het zou dan ook niet slim zijn om zo’n beeldschone vrouw te laten gaan.

Kelly Piquet heeft de ene samenwerking na de andere

Veel bekendheden zouden het fijn vinden om een keer met rust gelaten te worden door de media. Maar bekend zijn heeft ook zo zijn voordelen. Kelly Piquet is hier een voorbeeld van. Door haar relatie met Max Verstappen is haar bekendheid de afgelopen jaren flink gestegen. Het beeldschone model heeft hierdoor verschillende samenwerkingen met grote merken. Door deze samenwerkingen krijgt Kelly Piquet veel van haar outfits gesponsord. Deze outfits laat zij dan ook met veel schoonheid aan haar volgers zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!